Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Mataor DavCar FC
Maximus LII Tactiek DavCar Bo
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 14
46.7 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Tarasov heeft problemen om de bal te vangen. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talavera de bal. Talavera schiet op doel. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Petrozzi heeft problemen om de bal te vangen. Petrozzi schiet op doel. Laermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - DavCar FC 0:1

16e minuut.
Nogués speelt de bal door. Oktober is nu in balbezit. Oktober geeft een hoge lob. Petrozzi is nu in balbezit. Petrozzi draait met de bal, schiet en ... Laermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Schipor ... Strafschop! Czułada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talavera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Mataor - DavCar FC 1:1

23e minuut.
Avelar geeft een lange en hoge pass. Guayre controleert de bal met de borst. Talavera rent richting de bal. Talavera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Fernández Nicolás de bal. Schipor bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceauşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceauşescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Czułada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober schiet op doel. Laermann bokst de bal weg.

34e minuut.
Czułada met een snelle inworp. Avelar is nu in balbezit. Mackiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avelar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czułada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Ilis is nu in balbezit. Schipor onderschept slim de pass. Schipor geeft een lange en hoge pass. Oktober rent richting de bal. Oktober haalt uit met een fantastische trap. Laermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ilis met een sublieme pass. Fernández Nicolás geeft een hoge lob. Mackiewicz kopt de bal weg. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Oktober is nu in balbezit. Oktober passt de bal in één keer door. Coméndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués geeft de bal voor. Laermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceauşescu neemt de hoekschop. Oktober krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 52%, DavCar FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Mataor - DavCar FC 1:1

53e minuut.
Novoa geeft een lange en hoge pass. Guayre is nu in balbezit. Met opzet legt Nogués zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nogués moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nogués schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Petrozzi stond buitenspel. Binescu neemt vlug de vrije trap. Talavera is nu in balbezit. Talavera draait met de bal, schiet en ... Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - DavCar FC 2:1

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oktober stond buitenspel. Søfteland komt het veld opgelopen. Triver komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Søfteland rent richting de bal. Coméndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Søfteland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ceauşescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Søfteland heeft problemen om de bal te vangen. Søfteland haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Guayre probeert naar een medespeler te passen. Fabian rent richting de bal. Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera schiet op doel. Peláez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - DavCar FC 3:1

78e minuut.
Tarasov probeert naar een medespeler te passen. Schipor bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipor geeft een lange en hoge pass. Petrozzi rent richting de bal. Petrozzi schiet op doel. Paal! Laermann probeert wanhopig de bal te grijpen. Søfteland is nu in balbezit. Søfteland schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 37%, DavCar FC 63%.
F.C.Mataor - DavCar FC 3:1