Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genomi Estrella Del Sur C.F
Genomi Tactiek Branha3
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 42.6
average Schieten very good
good Passen weak
poor Verdedigen good


4e minuut.
Álvarez Marín met een snelle inworp. Sorribas is nu in balbezit. Guerrero geeft de bal voor. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genomi - Estrella Del Sur C.F 0:1

11e minuut.
Korvín bereikt de bal nog maar net als eerste. Korvín geeft een lange en hoge pass. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Kaczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genomi - Estrella Del Sur C.F 0:2

13e minuut.
Galin geeft een lange en hoge pass. Spreng kopt de bal weg. Sánchez Jara probeert naar een medespeler te passen. Andonov rent richting de bal. Andonov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Santos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sorribas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel. Kaczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genomi - Estrella Del Sur C.F 0:3

22e minuut.
Stochino is nu in balbezit. Stochino passt de bal zonder na te denken. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sorribas met een snelle inworp. Guerrero is nu in balbezit. Vasconez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasconez krijgt een gele kaart. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerrero komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lobelle rent richting de bal. Lobelle geeft een hoge lob. Andonov kopt de bal weg. Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin haalt uit met een fantastische trap. Kaczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lobelle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Genomi - Estrella Del Sur C.F 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genomi 61%, Estrella Del Sur C.F 39%.
Genomi - Estrella Del Sur C.F 1:3

50e minuut.
Arendt rent richting de bal. Álvarez Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Marín probeert naar een medespeler te passen. Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin draait met de bal, schiet en ... Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Baraja Vegas maakt een afschuwelijke overtreding. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez Jara met een snel genomen vrije trap. Andonov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Lobelle de bal. Santos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lobelle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Spreng is nu in balbezit. Spreng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez Jara met de inworp. Guerrero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
van Stee is nu in balbezit. van Stee passt de bal zonder na te denken. Galin is nu in balbezit. Galin draait met de bal, schiet en ... Kaczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genomi - Estrella Del Sur C.F 1:4

73e minuut.
Galin rent richting de bal. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass. Galin rent richting de bal. Galin haalt uit met een fantastische trap. Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Vasconez met een snelle inworp. Galin is nu in balbezit. Galin haalt uit met een fantastische trap. Kaczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genomi - Estrella Del Sur C.F 1:5

86e minuut.
Andonov heeft problemen om de bal te vangen. Andonov met een sublieme pass. Guerrero speelt de bal door. Galin heeft problemen om de bal te vangen. Galin schiet op doel. Kaczka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genomi 69%, Estrella Del Sur C.F 31%.
Genomi - Estrella Del Sur C.F 1:5