Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Mataor Genomi
Koeman VI Tactiek Genomi
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
38 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 33.8
formidabel Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Stochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre maakt een afschuwelijke overtreding. Guayre krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Czułada geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Francese de bal onder controle te krijgen. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ... Kaczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 1:0

5e minuut.
Machado onderschept slim de pass. Ilis is nu in balbezit. Ilis geeft de bal voor. Soylu is nu in balbezit. Soylu schiet op doel. Kaczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Czułada probeert naar een medespeler te passen. Francese is nu in balbezit. Soylu onderschept slim de pass. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 2:0

9e minuut.
Guayre geeft een lange en hoge pass. Příhoda rent richting de bal. Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Czułada is nu in balbezit. Czułada schiet op doel. Kaczka bokst de bal weg. Talavera rent richting de bal. Talavera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soylu geeft de bal voor. Kaczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talavera is nu in balbezit. Talavera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 3:0

12e minuut.
Kaczka probeert naar een medespeler te passen. Avelar rent richting de bal. Avelar probeert naar een medespeler te passen. Talavera rent richting de bal. Talavera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een lange en hoge pass. Soylu is nu in balbezit. Soylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 4:0

28e minuut.
Talavera passt de bal met de wreef. Soylu rent richting de bal. Soylu geeft de bal voor. Klungelig pakt Talavera de bal. Talavera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 5:0

31e minuut.
Stochino passt de bal in één keer door. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski passt de bal met de wreef. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski geeft de bal voor. Coméndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Czułada haalt uit met een fantastische trap. Příhoda probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avelar zal de hoekschop nemen. Talavera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 6:0

36e minuut.
Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu passt de bal in één keer door. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Příhoda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avelar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czułada rent richting de bal. Czułada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado geeft een lange en hoge pass. Talavera kopt de bal weg. Soylu is nu in balbezit. Soylu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soylu rent richting de bal. Soylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 32%, Genomi 68%.
F.C.Mataor - Genomi 6:0

49e minuut.
Czułada speelt de bal door. Ilis rent richting de bal. Ilis passt de bal zonder na te denken. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada passt de bal in één keer door. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel. Kaczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 7:0

58e minuut.
Machado speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ilis de bal onder controle te krijgen. Soylu rent richting de bal. Soylu geeft de bal voor. Avelar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ilis speelt de bal door. Soylu probeert naar een medespeler te passen. Czułada is nu in balbezit. Czułada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 8:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Soylu de bal onder controle te krijgen. Avelar kopt de bal weg. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 9:0

65e minuut.
Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis met een sublieme pass. Klungelig pakt Czułada de bal. Czułada schiet op doel. Kaczka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Stochino is nu in balbezit. Ilis onderschept slim de pass. Ilis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talavera de bal. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis passt de bal met de wreef. Mahfouz is nu in balbezit. Soylu onderschept slim de pass. Soylu draait met de bal, schiet en ... Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Francese rent richting de bal. Soylu verovert de bal door een tackle van achteren. Soylu probeert naar een medespeler te passen. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Ilis passt de bal in één keer door. Avelar is nu in balbezit. Avelar speelt de bal door. Talavera is nu in balbezit. Talavera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avelar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Soylu de bal. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 10:0

80e minuut.
Czułada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Příhoda de bal. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel. Kaczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Soylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soylu geeft de bal voor. Czułada kopt de bal weg. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Czułada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talavera is nu in balbezit. Talavera draait met de bal, schiet en ... Příhoda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 11:0

85e minuut.
Arendt probeert de bal aan de voet te houden. Avelar is nu in balbezit. Avelar geeft een lange en hoge pass. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Kaczka bokst de bal weg. Czułada rent richting de bal. Czułada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 12:0

86e minuut.
Soylu passt de bal met de wreef. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez geeft de bal voor. Talavera rent richting de bal. Talavera schiet op doel. Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Příhoda rent richting de bal. Soylu onderschept slim de pass. Soylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Genomi 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 34%, Genomi 66%.
F.C.Mataor - Genomi 13:0