Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DavCar FC Genomi
DavCar Bo Tactiek Genomi
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 34.1
redelijk Schieten zwak
slecht Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Galdea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelczarski is nu in balbezit. Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Spreng rent richting de bal. Spreng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Daar is Pawłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz met een sublieme pass. Spreng rent richting de bal. Spreng haalt uit met een fantastische trap. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jaraczewski geeft de bal voor. Spreng kopt de bal weg. Watanabe heeft problemen om de bal te vangen. Bochniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Galdea geeft een lange en hoge pass. Søfteland kopt de bal weg. de Mota is nu in balbezit. de Mota schiet op doel. Kaczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Genomi 1:0

39e minuut.
Arendt met de inworp. Klungelig pakt Bordakiewicz de bal. Bordakiewicz passt de bal in één keer door. Bochniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Pelczarski met een snelle inworp. Daar is Bordakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Gyánó kopt de bal weg. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 65%, Genomi 35%.
DavCar FC - Genomi 1:0

48e minuut.
Mrożek is nu in balbezit. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski geeft een lange en hoge pass. Søfteland is nu in balbezit. Søfteland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pelczarski met de inworp. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arendt de bal. Arendt schiet op doel. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bordakiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Pawłowski rent richting de bal. Bordakiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bordakiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 60%, Genomi 40%.
DavCar FC - Genomi 1:0