Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Mataor Estrella Del Sur C.F
ALPHA II Tactiek Branha3
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.1 gemiddelde waardering 44.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Coméndez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ilis rent richting de bal. Campomaggio onderschept slim de pass. Machado onderschept slim de pass. Machado schiet op doel. Maj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Soylu rent richting de bal. Soylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 1:0

10e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Marín maakt een afschuwelijke overtreding. Czułada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guayre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Talavera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ... Mauês probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 1:1

27e minuut.
Inworp. Czułada met de inworp. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu draait met de bal, schiet en ... Maj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 2:1

35e minuut.
Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ... Mauês met een sublieme pass. Klungelig pakt Talavera de bal. Talavera schiet op doel. Maj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avelar neemt de hoekschop. Soylu rent richting de bal. Soylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Korvín geeft de bal voor. Inworp. Czułada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Soylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soylu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Korvín heeft problemen om de bal te vangen. Soylu rent richting de bal. van Stee onderschept slim de pass. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 57%, Estrella Del Sur C.F 43%.
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 2:1

46e minuut.
Triver komt het veld opgelopen. Hashani komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Andonov is nu in balbezit. Andonov passt de bal zonder na te denken. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 2:2

50e minuut.
Talavera rent richting de bal. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada met een sublieme pass. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu draait met de bal, schiet en ... Maj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Korvín geeft een hoge lob. Binescu kopt de bal weg. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Hashani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 2:3

57e minuut.
Machado probeert naar een medespeler te passen. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Campomaggio onderschept slim de pass. Campomaggio geeft een hoge lob. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 2:4

67e minuut.
Inworp. Małyczak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Maj trapt de bal weg. Daar is Coméndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov is nu in balbezit. Andonov geeft de bal voor. Hashani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Binescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerrero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerrero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Korvín geeft een hoge lob. Guayre onderschept slim de pass. Inworp. Guerrero met de inworp. Laguía geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Vascu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 65%, Estrella Del Sur C.F 35%.
F.C.Mataor - Estrella Del Sur C.F 2:4