Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-09 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pustynianka
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9932
FC Pustyny Zalesianka Zalesie KS
bezpieczna Tactiek GreenSafety
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 35.7
very good Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Schuurmans heeft problemen om de bal te vangen. Schuurmans geeft de bal voor. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Barruffi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 1:0

9e minuut.
Gia Kiên rent richting de bal. Gia Kiên geeft een lange en hoge pass. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ravazzani de bal. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bregallini kopt de bal weg. Šubarić heeft problemen om de bal te vangen. Šubarić speelt de bal door. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... Barruffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ravazzani rent richting de bal. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... Barruffi bokst de bal weg.

14e minuut.
Bregallini rent richting de bal. Bregallini passt de bal met de wreef. Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubarić draait met de bal, schiet en ... Galvanini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šubarić neemt de hoekschop. Ravazzani kopt de bal weg. Šubarić rent richting de bal. Šubarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 1:1

18e minuut.
Lasterowicz geeft de bal voor. Kina probeert de bal aan de voet te houden. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barruffi trapt de bal weg. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 2:1

23e minuut.
Ravazzani rent richting de bal. Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubarić onderschept slim de pass. Šubarić draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mercier geeft een lange en hoge pass. Barruffi is nu in balbezit. Barruffi geeft de bal voor. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Gia Kiên met een harde bal richting middenveld. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 43%, Zalesianka Zalesie KS 57%.
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 2:1

46e minuut.
Šubarić probeert naar een medespeler te passen. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani onderschept slim de pass. Ravazzani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 3:1

51e minuut.
Doeltrap. Barruffi trapt de bal weg van het doel. Ravazzani probeert de bal met de borst te controleren. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Galvanini geeft de bal voor. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Šubarić met een snelle inworp. Ravazzani rent richting de bal. Brychczy is nu in balbezit. Ravazzani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravazzani schiet op doel. Barruffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ravazzani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 4:1

65e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Bregallini verovert de bal door een tackle van achteren. Bregallini passt de bal in één keer door. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić schiet op doel. Gia Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ravazzani kopt de bal weg. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini probeert naar een medespeler te passen. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ravazzani speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brychczy met een snelle inworp. Šubarić rent richting de bal. Šubarić draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 4:2

71e minuut.
Inworp. Šubarić met een snelle inworp. Ravazzani rent richting de bal. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 5:2

74e minuut.
Šubarić met een sublieme pass. Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft de bal voor. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... Barruffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Šubarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Barruffi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 6:2

80e minuut.
Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Iba Mohsen geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ravazzani neemt de hoekschop. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 36%, Zalesianka Zalesie KS 64%.
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 7:2