Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man City F.C AC Zonkey
guiniu Tactiek New Zonkey
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 41.6
good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Manrique de bal. Rapola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapola geeft een lange en hoge pass. Šavel is nu in balbezit. Šavel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dalke is nu in balbezit. Dalke passt de bal in één keer door. Stylak is nu in balbezit. Stylak haalt uit met een fantastische trap. Bertoldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Akers verovert de bal door een tackle van achteren. Akers met een sublieme pass. Šavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavel schiet op doel. Rybar bokst de bal weg.

26e minuut.
Aranguren is nu in balbezit. Aranguren speelt de bal door. Rapola rent richting de bal. Rapola geeft een hoge lob. Chiva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Topalov passt de bal met de wreef. Rapola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapola passt de bal in één keer door. Dalke is nu in balbezit. Dalke schiet op doel. Bertoldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea passt de bal zonder na te denken. Daar is Aranguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalke is nu in balbezit. Dalke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man City F.C 47%, AC Zonkey 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man City F.C - AC Zonkey 0:0

46e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. Forero onderschept slim de pass. Forero passt de bal met de wreef. Dalke rent richting de bal. Dalke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Stylak de bal. Stylak geeft de bal voor. Rapola kopt de bal weg. Dalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Topalov met een sublieme pass. Rapola is nu in balbezit. Rapola passt de bal in één keer door. Dalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Man City F.C - AC Zonkey 1:0

70e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Calderón rent richting de bal. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šavel schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man City F.C - AC Zonkey 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man City F.C 43%, AC Zonkey 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man City F.C - AC Zonkey 1:1