Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-16 18:37
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: G.H Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6469
g.h Purmerend City
Van Hal Tactiek Spring
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 45.7
solid Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Rebajn passt de bal zonder na te denken. Davila is nu in balbezit. Davila geeft een lange en hoge pass. Strunje bereikt de bal nog maar net als eerste. Strunje geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottarin verovert de bal door een tackle van achteren. Shmariaho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shmariaho krijgt een gele kaart. Bottarin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lăcătuş neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ran passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dworzyński de bal. Andrade rent richting de bal. Dworzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

12e minuut.
van der Tol is nu in balbezit. van der Tol geeft de bal voor. Shmariaho heeft problemen om de bal te vangen. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Slumianski trapt de bal weg. Ran controleert de bal met de borst. Kirigin onderschept slim de pass. Kirigin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lăcătuş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bottarin de bal onder controle te krijgen. Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottarin onderschept slim de pass. Bottarin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Podgórski is nu in balbezit. Simón rent richting de bal. Podgórski verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórski schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Bottarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu geeft een lange en hoge pass. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Miłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miłowski met een sublieme pass. Simón met een sublieme pass. Podgórski is nu in balbezit. Podgórski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g.h 60%, Purmerend City 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
g.h - Purmerend City 0:0

58e minuut.
Kralj rent richting de bal. Kirigin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirigin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kirigin kan niet meer verder spelen. Spirov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adotey komt het veld opgelopen. Baudini komt het veld opgelopen.

71e minuut.
van der Tol probeert naar een medespeler te passen. Adotey kopt de bal weg. Baudini rent richting de bal. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş schiet op doel. Slumianski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Becker rent richting de bal. Becker probeert naar een medespeler te passen. Adotey is nu in balbezit. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rebajn geeft een hoge lob. Lăcătuş maakt een snoekduik en kopt de bal. Bandino kopt de bal weg. Adotey controleert de bal met de borst. Adotey geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g.h 46%, Purmerend City 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
g.h - Purmerend City 0:0
g.h