Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Symph FC ayman
433s Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Hagi probeert naar een medespeler te passen. van Tiggelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Tiggelen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - ayman 1:0

4e minuut.
Varhaug speelt de bal door. Daar is Vestli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Tiggelen verovert de bal door een tackle van achteren. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tymianek verovert de bal door een tackle van achteren. Tymianek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mehlum de bal. van Tiggelen rent richting de bal. van Tiggelen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - ayman 2:0

18e minuut.
Tymianek kopt de bal weg. Klungelig pakt Valderhaug de bal. van Tiggelen is nu in balbezit. van Tiggelen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt van Tiggelen de bal. Håheim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Tiggelen. van Tiggelen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sardinheiro kopt de bal weg. van Tiggelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi schiet op doel. Tysnes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Håheim heeft problemen om de bal te vangen. Hagi is nu in balbezit. Hagi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - ayman 3:0

24e minuut.
Heyerdahl met een snelle inworp. Hagi rent richting de bal. Hagi passt de bal in één keer door. van Tiggelen is nu in balbezit. van Tiggelen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Bøen de bal. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan probeert naar een medespeler te passen. van Tiggelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Tiggelen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zargaryan kopt de bal weg. Håheim kan de bal niet met de borst controleren. Castro met een sublieme pass. van Tiggelen is nu in balbezit. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tysnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Nawoj met een sublieme pass. Thedie is nu in balbezit. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Tiggelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Tiggelen schiet op doel. Tysnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tysnes met een harde bal richting middenveld. Hagi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bøen de bal. van Tiggelen is nu in balbezit. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symph FC 32%, ayman 68%.
Symph FC - ayman 3:0

49e minuut.
Thedie passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Castro geeft de bal voor. van Tiggelen is nu in balbezit. van Tiggelen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tymianek onderschept slim de pass. Tymianek met een sublieme pass. Zargaryan geeft een hoge lob. van Tiggelen rent richting de bal. van Tiggelen schiet op doel. Tysnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tymianek neemt de hoekschop. van Tiggelen rent richting de bal. van Tiggelen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mehlum de bal onder controle te krijgen. Tysnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Valvik geeft de bal voor. Sardinheiro is nu in balbezit. Sardinheiro speelt de bal door. Jonsson heeft problemen om de bal te vangen. Munkvold geeft een lange en hoge pass. Tysnes bokst de bal weg. Tysnes speelt de bal door. Tymianek kopt de bal weg. Valvik heeft problemen om de bal te vangen. van Tiggelen is nu in balbezit. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tymianek is nu in balbezit. Tymianek geeft de bal voor. Daar is van Tiggelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bøen rent richting de bal. Tymianek verovert de bal door een tackle van achteren. Tymianek geeft een lange en hoge pass. van Tiggelen heeft problemen om de bal te vangen. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sardinheiro geeft de bal voor. Mehlum kan de bal niet met de borst controleren. van Tiggelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Tiggelen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Valvik is nu in balbezit. Munkvold onderschept slim de pass. Munkvold met een sublieme pass. van Tiggelen rent richting de bal. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tysnes speelt de bal door. Tymianek kopt de bal weg. Bøen is nu in balbezit. van Tiggelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Tiggelen haalt uit met een fantastische trap. Tysnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tysnes probeert naar een medespeler te passen. Hagi speelt de bal door. van Tiggelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Tysnes met een harde bal richting middenveld. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Tymianek geeft een hoge lob. Tysnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Tiggelen rent richting de bal. van Tiggelen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - ayman 4:0

78e minuut.
Hagi rent richting de bal. Hagi probeert naar een medespeler te passen. van Tiggelen is nu in balbezit. van Tiggelen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - ayman 5:0

79e minuut.
Vestli speelt de bal door. Klungelig pakt Varhaug de bal. Vestli is nu in balbezit. van Tiggelen onderschept slim de pass. van Tiggelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - ayman 6:0

81e minuut.
Heyerdahl is nu in balbezit. Heyerdahl passt de bal in één keer door. Tymianek speelt de bal door. van Tiggelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Tiggelen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symph FC 15%, ayman 85%.
Symph FC - ayman 6:0