Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-16 20:02
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Farmaceuci Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 669
Farmaceuci Niebieskie Katowice
Normal Tactiek Skrajni
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 24.7
weak Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Cheuk Wing speelt de bal door. Barney is nu in balbezit. Barney speelt de bal door. Wai Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yip schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kin Tong rent richting de bal. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft een hoge lob. Zhiyi is nu in balbezit. Zhiyi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sze Ming passt de bal met de wreef. Dussán onderschept slim de pass. Inworp. Kin Tong met de inworp. Wai Yip geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wai Yip is nu in balbezit. Wai Yip met een sublieme pass. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuci - Niebieskie Katowice 1:0

20e minuut.
Fassa met de inworp. Leppihalme rent richting de bal. Yiu Man begaat een overtreding. Yiu Man krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Leppihalme heeft problemen om de bal te vangen. Wai Yip rent richting de bal. Wai Yip passt de bal zonder na te denken. Barney is nu in balbezit. Barney geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Barney kopt de bal weg. Fydrych heeft problemen om de bal te vangen. Fassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Kiu onderschept slim de pass. Hong Kiu met een sublieme pass. Wai Yip is nu in balbezit. Wai Yip draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hong Kiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Kiu speelt de bal door. Kin Tong speelt de bal door. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuci 25%, Niebieskie Katowice 75%.
Farmaceuci - Niebieskie Katowice 1:0

48e minuut.
Wai Yip met een sublieme pass. Barney bereikt de bal nog maar net als eerste. Barney passt de bal zonder na te denken. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kin Tong neemt de hoekschop. Caliendi heeft problemen om de bal te vangen. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... Roos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Caliendi kopt de bal weg. Dussán rent richting de bal. Dussán geeft een hoge lob. Zhiyi rent richting de bal. Zhiyi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fassa geeft een lange en hoge pass. Alex kopt de bal weg. Muratlı probeert de bal aan de voet te houden. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuci - Niebieskie Katowice 2:0

74e minuut.
Fassa probeert de bal aan de voet te houden. Barney bereikt de bal nog maar net als eerste. Barney passt de bal zonder na te denken. Wai Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yip schiet op doel. Roos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuci 26%, Niebieskie Katowice 74%.
Farmaceuci - Niebieskie Katowice 2:0