Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-17 01:29
  • Competitiewedstrijd: Magic Juan
  • Stadion: Balviten Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6519
BKS Fantazja FALCAO F.C
RUM1 Tactiek falcao
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Afonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenderenda de bal. Milanowski rent richting de bal. Tenderenda verovert de bal door een tackle van achteren. Tenderenda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Berglöv trapt de bal weg. Barbuda kopt de bal weg. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso is nu in balbezit. Afonso geeft een hoge lob. Minetti controleert de bal met de borst. Minetti geeft een lange en hoge pass. Rusu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mora is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Radzikołek onderschept slim de pass. Minetti rent richting de bal. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti onderschept slim de pass. Minetti geeft een lange en hoge pass. Rusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Milanowski rent richting de bal. Tenderenda verovert de bal door een tackle van achteren. Tenderenda passt de bal met de wreef. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Fantazja - FALCAO F.C 1:0

41e minuut.
Dumitrache rent richting de bal. Pielak is nu in balbezit. Pielak geeft een hoge lob. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Fantazja 59%, FALCAO F.C 41%.
BKS Fantazja - FALCAO F.C 1:0

51e minuut.
Kuryło onderschept slim de pass. Afonso is nu in balbezit. Afonso met een sublieme pass. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache geeft een hoge lob. Rusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bolesta geeft de bal voor. Kniaź probeert naar een medespeler te passen. Zalach geeft een hoge lob. Terzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Fantazja - FALCAO F.C 2:0

68e minuut.
Afonso rent richting de bal. Afonso geeft een hoge lob. Daar is Radzikołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Fantazja - FALCAO F.C 2:1

69e minuut.
Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso speelt de bal door. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuryło is nu in balbezit. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso probeert naar een medespeler te passen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Rusu bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Kniaź met de inworp. Rhyne speelt de bal door. Klungelig pakt Tenderenda de bal. Tenderenda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Vanlıoğlu rent richting de bal. Rhyne verovert de bal door een tackle van achteren. Rhyne met een sublieme pass. Terzi heeft problemen om de bal te vangen. Terzi schiet op doel. Berglöv bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Fantazja 62%, FALCAO F.C 38%.
BKS Fantazja - FALCAO F.C 2:1