Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Portinho Akademia Pana Kleksa
4-4-2 FCU pend8 Tactiek bedzie grane
64% Balbezit 36%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 22.2
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Märzke passt de bal met de wreef. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust speelt de bal door. Bachmatiuk is nu in balbezit. Bachmatiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 1:0

9e minuut.
Märzke geeft een hoge lob. Meergraf kopt de bal weg. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 2:0

12e minuut.
Faust met de inworp. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk passt de bal in één keer door. Meergraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Meergraf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Faust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faust passt de bal zonder na te denken. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 3:0

17e minuut.
Ka Yik geeft een lange en hoge pass. Siu Wai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meergraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Meergraf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 4:0

19e minuut.
Solski passt de bal in één keer door. Faust is nu in balbezit. Faust speelt de bal door. Bachmatiuk is nu in balbezit. Bachmatiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

20e minuut.
Faust zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk speelt de bal door. Meergraf rent richting de bal. Meergraf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Solski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märzke met een sublieme pass. Solski probeert de bal aan de voet te houden. Bachmatiuk is nu in balbezit. Bachmatiuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kwun Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meergraf is nu in balbezit. Meergraf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 5:0

24e minuut.
Tat Mo passt de bal in één keer door. Utscheid geeft de bal voor. Daar is Hong Kiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meergraf rent richting de bal. Meergraf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hong Kiu rent richting de bal. Hong Kiu geeft een lange en hoge pass. Xiaoyang kopt de bal weg. Solski heeft problemen om de bal te vangen. Solski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bachmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Faust is nu in balbezit. Faust passt de bal in één keer door. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk haalt uit met een fantastische trap. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kwun Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 6:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solski met een snelle inworp. Meergraf rent richting de bal. Meergraf haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 7:0

37e minuut.
Daar is Faust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faust geeft de bal voor. Bachmatiuk kopt de bal weg. Meergraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Meergraf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 8:0

43e minuut.
Meergraf haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Jian trapt de bal weg. Meergraf rent richting de bal. Meergraf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 28%, Akademia Pana Kleksa 72%.
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 8:0

46e minuut.
Jonson komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Zhonglin de bal. Zhonglin passt de bal in één keer door. Meergraf rent richting de bal. Meergraf schiet op doel. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 9:0

48e minuut.
Utscheid rent richting de bal. Utscheid geeft een hoge lob. Bachmatiuk kopt de bal weg. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zellner met een sublieme pass. Daar is Faust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faust probeert naar een medespeler te passen. Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zellner met een sublieme pass. Faust rent richting de bal. Faust probeert naar een medespeler te passen. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 10:0

58e minuut.
Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust geeft een hoge lob. Meergraf rent richting de bal. Meergraf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 11:0

64e minuut.
Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust met een sublieme pass. Meergraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Meergraf schiet op doel. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 12:0

69e minuut.
Solski met een sublieme pass. Kwun Chung speelt de bal door. Hong Kiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bachmatiuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jonson passt de bal zonder na te denken. Faust is nu in balbezit. Faust speelt de bal door. Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Ka Yik onderschept slim de pass. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust geeft een hoge lob. Meergraf is nu in balbezit. Meergraf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 13:0

80e minuut.
Jonson probeert naar een medespeler te passen. Faust rent richting de bal. Faust speelt de bal door. Bachmatiuk is nu in balbezit. Bachmatiuk schiet op doel. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Meergraf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Phú Hiệp komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faust zal de hoekschop nemen. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sze Hong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solski met een snelle inworp. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ka Yik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayerer speelt de bal door. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust draait met de bal, schiet en ... Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 34%, Akademia Pana Kleksa 66%.
FC Portinho - Akademia Pana Kleksa 13:0