Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-16 19:13
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Herta Vernello ASD Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2675
Herta Vernello ASD Hellas Madonna
3-5-2 conte Tactiek Senza paura
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 54.1
solide Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Dertsiz rent richting de bal. Engelke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dertsiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiqui-Chiqui legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 0:1

8e minuut.
Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui probeert naar een medespeler te passen. Jurgielewicz met een sublieme pass. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Żygus met een snelle inworp. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski passt de bal in één keer door. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kitzbichler is nu in balbezit. Kitzbichler geeft een hoge lob. Dertsiz is nu in balbezit. Dertsiz schiet op doel. Üzülmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 0:2

19e minuut.
Engelke is nu in balbezit. Koutsioubas verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsioubas geeft een lange en hoge pass. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiqui-Chiqui heeft problemen om de bal te vangen. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 0:3

23e minuut.
Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas passt de bal in één keer door. Jurgielewicz is nu in balbezit. Jurgielewicz geeft een hoge lob. Chiqui-Chiqui springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kitzbichler heeft problemen om de bal te vangen. Kitzbichler met een sublieme pass. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 0:4

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Terni stond buitenspel. Guerra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kitzbichler speelt de bal door. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Üzülmez trapt de bal weg van het doel. Terni kopt de bal weg. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Żygus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żygus geeft de bal voor. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski schiet op doel. Solans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 1:4

40e minuut.
Kitzbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui passt de bal in één keer door. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 1:5

41e minuut.
Krawiec geeft een lange en hoge pass. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti probeert naar een medespeler te passen. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski draait met de bal, schiet en ... Solans bokst de bal weg. Terni is nu in balbezit. Terni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 74%, Hellas Madonna 26%.
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 2:5

48e minuut.
Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz geeft de bal voor. Chiqui-Chiqui kopt de bal weg. Dertsiz rent richting de bal. Dertsiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz speelt de bal door. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 2:6

56e minuut.
Jurgielewicz is nu in balbezit. Jurgielewicz passt de bal in één keer door. Dertsiz rent richting de bal. Dertsiz draait met de bal, schiet en ... Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 2:7

61e minuut.
Fudali speelt de bal door. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski passt de bal met de wreef. Dertsiz rent richting de bal. Dertsiz schiet op doel. Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Chiqui-Chiqui kopt de bal weg. Dertsiz rent richting de bal. Engelke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dertsiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chiqui-Chiqui neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Romo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus begaat een overtreding. Dertsiz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koutsioubas met een snel genomen vrije trap. Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Koutsioubas verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsioubas geeft een lange en hoge pass. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui draait met de bal, schiet en ... Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 2:8

72e minuut.
Lotti is nu in balbezit. Lotti passt de bal met de wreef. Terni is nu in balbezit. Terni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 3:8

75e minuut.
Guerra probeert de bal aan de voet te houden. Fudali speelt de bal door. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 3:9

77e minuut.
Doeltrap. Üzülmez trapt de bal weg van het doel. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terni onderschept slim de pass. Terni schiet op doel. Solans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lotti rent richting de bal. Lotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Krawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Krawiec passt de bal zonder na te denken. Jurgielewicz is nu in balbezit. Dertsiz rent richting de bal. Dertsiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 3:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 72%, Hellas Madonna 28%.
Herta Vernello ASD - Hellas Madonna 3:10