Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fiorentina1926 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2924
I Rabbiosi SuperSantos
4 1 3 2 Tactiek LIDO532-GAZALCI
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
43.6 gemiddelde waardering 35.4
goed Schieten matig
solide Passen goed
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Nedoma heeft problemen om de bal te vangen. Görbicz begaat een overtreding. Nedoma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nedoma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Da Cunha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polański. Ejtminowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ejtminowicz met een snel genomen vrije trap. Da Cunha rent richting de bal. Da Cunha haalt uit met een fantastische trap. Krefta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Chromik passt de bal met de wreef. Trusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusov onderschept slim de pass. Trusov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Svetickas probeert naar een medespeler te passen. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Cieślar is nu in balbezit. Cieślar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daar is Da Cunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślar is nu in balbezit. Szadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szadkowski geeft de bal voor. Da Cunha probeert de bal aan de voet te houden. Krefta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Inworp. Svetickas met de inworp. Nedoma rent richting de bal. Da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Rabbiosi 43%, SuperSantos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Rabbiosi - SuperSantos 0:0

51e minuut.
Szadkowski geeft een hoge lob. Trusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri begaat een overtreding. Cavalieri krijgt een gele kaart. Trusov raakt geblesseerd tijdens het duel. Somers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dau de bal. Trusov is nu in balbezit. Trusov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Somers met een sublieme pass. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Svetickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedoma schiet op doel. Krefta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ejtminowicz met een sublieme pass. Da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedoma rent richting de bal. Da Cunha is nu in balbezit. Da Cunha schiet op doel. Krefta bokst de bal weg.

82e minuut.
Chromik probeert naar een medespeler te passen. Nedoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedoma speelt de bal door. Da Cunha rent richting de bal. Da Cunha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Rabbiosi - SuperSantos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Rabbiosi 34%, SuperSantos 66%.
I Rabbiosi - SuperSantos 1:0