Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-19 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21299
Eesti USA
big_no_no Tactiek cio-pcu
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
78.7 gemiddelde waardering 73
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


3e minuut.
Klungelig pakt Luts de bal. Kamler speelt de bal door. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een lange en hoge pass. Ekelund maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jurkson is nu in balbezit. Jurkson geeft een lange en hoge pass. Shump probeert de bal met de borst te controleren. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jurkson geeft de bal voor. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch begaat een overtreding. Busch krijgt een gele kaart.

17e minuut.
King is nu in balbezit. King passt de bal met de wreef. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een lange en hoge pass. Ekelund springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 0:1

25e minuut.
Jurkson met de inworp. Lätt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondale. Lätt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lätt kan niet meer verder spelen. Rebane komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Parsons passt de bal in één keer door. Mondale bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondale geeft een hoge lob. Ekelund springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 0:2

36e minuut.
Jurkson geeft de bal voor. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats onderschept slim de pass. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 1:2

43e minuut.
Busch is nu in balbezit. Busch passt de bal zonder na te denken. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti - USA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 55%, USA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti - USA 2:2

46e minuut.
Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkson met een sublieme pass. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merik komt het veld opgelopen. Paala komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Toomas geeft een hoge lob. Daar is Xander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkson onderschept slim de pass. Jurkson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Vilgats de bal. Ironside legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilgats is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paala legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 3:2

78e minuut.
Rebane probeert naar een medespeler te passen. Merik is nu in balbezit. Merik geeft een hoge lob. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Rebane is nu in balbezit. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 4:2

82e minuut.
Parsons kopt de bal weg. Toomas rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parsons geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. King maakt een snoekduik en kopt de bal. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 45%, USA 55%.
Eesti - USA 4:2