Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcherers FC Foxbit
NOWA S2 Tactiek cosik
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 28.4
very good Schieten unsatisfactory
excellent Passen weak
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Grković is nu in balbezit. Grković passt de bal in één keer door. Kerem rent richting de bal. Totev onderschept slim de pass. Totev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Foxbit 1:0

7e minuut.
Apostu met een snelle inworp. Kerem rent richting de bal. Totev onderschept slim de pass. Totev geeft een lange en hoge pass. Jiyun springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zadnik passt de bal in één keer door. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu speelt de bal door. Jiyun is nu in balbezit. Jiyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Michelin geeft een lange en hoge pass. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak passt de bal met de wreef. Jiyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Czok geeft een hoge lob. Gonzer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szczypkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Totev is nu in balbezit. Totev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Balman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totev rent richting de bal. Balman verovert de bal door een tackle van achteren. Apostu onderschept slim de pass. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balman verovert de bal door een tackle van achteren. Zadnik onderschept slim de pass. Zadnik speelt de bal door. Totev is nu in balbezit. Totev schiet op doel. Wężyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Zadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnik geeft een lange en hoge pass. Totev rent richting de bal. Totev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Foxbit 2:0

37e minuut.
Balman rent richting de bal. Cichoń rent richting de bal. Cichoń passt de bal met de wreef. Jiyun rent richting de bal. Jiyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 23%, FC Foxbit 77%.
Butcherers - FC Foxbit 2:0

49e minuut.
Apostu rent richting de bal. Apostu geeft een lange en hoge pass. Czok onderschept slim de pass. Jiyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Foxbit 3:0

51e minuut.
Zadnik is nu in balbezit. Zadnik geeft de bal voor. Jiyun krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Cichoń de bal onder controle te krijgen. Wężyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Foxbit 4:0

54e minuut.
Totev onderschept slim de pass. Kerem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Totev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apostu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Totev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Tomczak heeft problemen om de bal te vangen. Tomczak geeft de bal voor. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Foxbit 5:0

64e minuut.
Apostu probeert naar een medespeler te passen. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak met een sublieme pass. Jiyun rent richting de bal. Jiyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Foxbit 6:0

68e minuut.
Jiyun is nu in balbezit. Jiyun passt de bal in één keer door. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev is nu in balbezit. Totev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerem geeft een hoge lob. Inworp. Apostu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadnik geeft een lange en hoge pass. Wężyk bokst de bal weg.

82e minuut.
Zadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zadnik passt de bal met de wreef. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Totev de bal. Totev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 23%, FC Foxbit 77%.
Butcherers - FC Foxbit 6:0