Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-02 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Calinho Team Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8211
Calinho Team ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆
jem zupe na dwa Tactiek #game2
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero passt de bal met de wreef. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Laferrera schiet op doel. Staręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 1:0

6e minuut.
Montero met een sublieme pass. Ślesiński is nu in balbezit. Ślesiński passt de bal zonder na te denken. Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. Staręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laferrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Coinac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dumitriu met de inworp. Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft de bal voor. Coney kopt de bal weg. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Radaković is nu in balbezit. Radaković speelt de bal door. Danciu rent richting de bal. Danciu schiet op doel. Daniotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calinho Team - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 1:1

35e minuut.
Daar is Coinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danciu rent richting de bal. Danciu passt de bal met de wreef. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Daniotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Radaković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Méhes komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ślesiński geeft de bal voor. Méhes is nu in balbezit. Bartosiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartosiewicz krijgt een gele kaart. Méhes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coney met een snel genomen vrije trap. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Danciu rent richting de bal. Danciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 48%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calinho Team - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 1:1

46e minuut.
Sanamyan komt het veld opgelopen. Chumpitaz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Laferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. Laferrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Laferrera is nu in balbezit. Schneeberger onderschept slim de pass. Schneeberger geeft de bal voor. Danciu rent richting de bal. Danciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Silivaş probeert naar een medespeler te passen. Sanamyan is nu in balbezit. Méhes onderschept slim de pass. Méhes draait met de bal, schiet en ... Daniotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 1:2

74e minuut.
Sanamyan speelt de bal door. bin Mustafa is nu in balbezit. bin Mustafa passt de bal in één keer door. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Dowgiałło komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jiménez Asensio is nu in balbezit. Jiménez Asensio geeft de bal voor. Danciu is nu in balbezit. Danciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 51%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 49%.
Calinho Team - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 1:3