Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-02 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: andreac Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7952
andreac Phoenicis
amichevole Tactiek 2vs2
40% Balbezit 60%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 41.4
good Schieten adequate
good Passen good
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Styszko speelt de bal door. Hirschi rent richting de bal. Hirschi geeft een lange en hoge pass. Illimar is nu in balbezit. Illimar schiet op doel. Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bonacci neemt de hoekschop. Styszko kan de bal niet met de borst controleren. Illimar onderschept slim de pass. Illimar draait met de bal, schiet en ... Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Phoenicis 0:1

21e minuut.
Ianculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko rent richting de bal. Illimar onderschept slim de pass. Illimar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bonacci met een snelle inworp. Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar verovert de bal door een tackle van achteren. Illimar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Phoenicis 0:2

32e minuut.
Styszko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Illimar met de inworp. Lech is nu in balbezit. Lech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 62%, Phoenicis 38%.
andreac - Phoenicis 0:2

46e minuut.
Marinov geeft een lange en hoge pass. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar verovert de bal door een tackle van achteren. Illimar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Phoenicis 0:3

49e minuut.
Illimar speelt de bal door. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu geeft een hoge lob. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wagemakers is nu in balbezit. Inworp. Illimar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Styszko rent richting de bal. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Styszko. Illimar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 48%, Phoenicis 52%.
andreac - Phoenicis 0:3