Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 Ghana U21
Test Tactiek maybe baby
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 33.8
solid Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Ling-Hyu de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteh met de inworp. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Muhideen speelt de bal door. Beteh rent richting de bal. Beteh speelt de bal door. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap. Chan-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ndum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Ghana U21 0:1

7e minuut.
Dogo-Moro passt de bal in één keer door. Beteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteh passt de bal zonder na te denken. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro schiet op doel. Chan-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dogbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sun onderschept slim de pass. Hwan-Sun speelt de bal door. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tanko rent richting de bal. Tanko probeert naar een medespeler te passen. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Ghana U21 0:2

22e minuut.
Tanko is nu in balbezit. Ndum rent richting de bal. Ndum geeft een lange en hoge pass. Dogo-Moro is nu in balbezit. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Ghana U21 0:3

27e minuut.
Jee-Son onderschept slim de pass. McCarthy rent richting de bal. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Chan-Sin met een harde bal richting middenveld. Wang-Kwo kopt de bal weg. Muhideen probeert de bal aan de voet te houden. Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin schiet op doel. Brown bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Hwan-Sun de bal. Dogbe probeert naar een medespeler te passen. Allan rent richting de bal. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 65%, Ghana U21 35%.
Daehan Minguk U21 - Ghana U21 0:3

46e minuut.
Hwan-Sun probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dogbe is nu in balbezit. Dogbe passt de bal met de wreef. Beteh met een sublieme pass. Daar is Dogo-Moro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ... Chan-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Allan de bal onder controle te krijgen. Dogbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Ling-Hyu de bal. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap. Chan-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hwan-Sun heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Sun passt de bal in één keer door. Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Sin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wang-Kwo rent richting de bal. Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tanko speelt de bal door. Allan rent richting de bal. Allan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Hwan-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doe rent richting de bal. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Ghana U21 1:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuffour komt het veld opgelopen. Adjovu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doe verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kwo is nu in balbezit. Wang-Kwo geeft een hoge lob. Hwan-Kwoo is nu in balbezit. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Brown bokst de bal weg.

81e minuut.
Doeltrap. Kofie komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Beteh speelt de bal door. Wang-Kwo is nu in balbezit. Wang-Kwo passt de bal zonder na te denken. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son geeft een hoge lob. Kofie is nu in balbezit. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Brown bokst de bal weg. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 63%, Ghana U21 37%.
Daehan Minguk U21 - Ghana U21 1:3