Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-09 19:50
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Stadion Jana Pawła II
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4047
Elite Club Tranzyt
Elite-P Tactiek tren
48% Balbezit 52%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 47
average Schieten good
weak Passen average
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Cmíral is nu in balbezit. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Szurpicki onderschept slim de pass. Żyła is nu in balbezit. Żyła geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Törkerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Törkerdem heeft problemen om de bal te vangen. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Törkerdem onderschept slim de pass. Törkerdem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Tranzyt 0:1

24e minuut.
Żyła onderschept slim de pass. Żyła met een sublieme pass. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapnisakis haalt uit met een fantastische trap. Stopka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Club - Tranzyt 1:1

26e minuut.
Żyła verovert de bal door een tackle van achteren. Żyła passt de bal in één keer door. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapnisakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Tranzyt 2:1

38e minuut.
Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Drulović is nu in balbezit. Żyła onderschept slim de pass. Żyła probeert naar een medespeler te passen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... Stopka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Tranzyt 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 30%, Tranzyt 70%.
Elite Club - Tranzyt 3:1

48e minuut.
Żyła probeert naar een medespeler te passen. Tataroğlu rent richting de bal. Tataroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapnisakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cros verovert de bal door een tackle van achteren. Tataroğlu begaat een overtreding. Cros raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cros kan niet meer verder spelen. Vadász komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Popek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapnisakis is nu in balbezit. Kapnisakis draait met de bal, schiet en ... Stopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Braga rent richting de bal. Braga geeft een lange en hoge pass. Popek kopt de bal weg. Kapnisakis rent richting de bal. Kapnisakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stopka bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Popek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popek probeert naar een medespeler te passen. Vasković is nu in balbezit. Törkerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Törkerdem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Tranzyt 3:2

68e minuut.
Vasković probeert naar een medespeler te passen. Cumicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumicheo passt de bal met de wreef. Beutler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutler haalt uit met een fantastische trap. Stendal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Braga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łaszkiewicz met een snelle inworp. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 32%, Tranzyt 68%.
Elite Club - Tranzyt 3:2