Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Open Your Home -> www.oyh.pl (Z)awisza (B)ydgoszcz
pm532-1 Tactiek new
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Melisz verovert de bal door een tackle van achteren. Melisz geeft de bal voor. Topcia met een sublieme pass. Yandri rent richting de bal. Yandri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Malaško verovert de bal door een tackle van achteren. Malaško geeft een lange en hoge pass. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Slimane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barcău passt de bal met de wreef. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane met een sublieme pass. Yandri rent richting de bal. Yandri draait met de bal, schiet en ... Wyrwas bokst de bal weg.

12e minuut.
Ulubey verovert de bal door een tackle van achteren. Ulubey met een sublieme pass. Radian rent richting de bal. Ben Slimane verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Slimane schiet op doel. Wyrwas bokst de bal weg. Tais geeft een hoge lob. Zancu is nu in balbezit. Zancu geeft een lange en hoge pass. Catari is nu in balbezit. Catari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zancu is nu in balbezit. Ideias is nu in balbezit. Ideias passt de bal met de wreef. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yandri is nu in balbezit. Yandri speelt de bal door. Spitaler rent richting de bal. Ben Slimane onderschept slim de pass. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ... Wyrwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wyrwas niet meer kan verder spelen. Marcos Madera komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Spitaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandri verovert de bal door een tackle van achteren. Yandri speelt de bal door. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 1:0

35e minuut.
Tomescu met een sublieme pass. Barcău kopt de bal weg. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Catari schiet op doel. Tomescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 45%, (Z)awisza (B)ydgoszcz 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 1:1

47e minuut.
Redlewski passt de bal zonder na te denken. Altınçağ is nu in balbezit. Boligłowa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boligłowa krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Catari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boligłowa de bal onder controle te krijgen. Altınçağ rent richting de bal. Altınçağ geeft een hoge lob. Melisz kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melisz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 1:2

55e minuut.
Radian geeft de bal voor. Ben Slimane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Catari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catari haalt uit met een fantastische trap. Tomescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barcău geeft een hoge lob. Ideias kopt de bal weg. Zancu rent richting de bal. Zancu geeft een lange en hoge pass. Catari krijgt zijn hoofd ertegen. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Redlewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ideias de bal. Ideias passt de bal zonder na te denken. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu draait met de bal, schiet en ... Tomescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 1:3

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwilosz komt het veld opgelopen. Pashanov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gabryś onderschept slim de pass. Gabryś geeft een lange en hoge pass. Spitaler rent richting de bal. Yandri verovert de bal door een tackle van achteren. Yandri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 2:3

73e minuut.
Topcia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Altınçağ de bal onder controle te krijgen. Radian onderschept slim de pass. Yandri rent richting de bal. Yandri haalt uit met een fantastische trap. Marcos Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Zancu kopt de bal weg. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz geeft een hoge lob. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov schiet op doel. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Malaško kopt de bal weg. Topcia is nu in balbezit. Topcia geeft een hoge lob. Yandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandri schiet op doel. Marcos Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 3:3

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwilosz met een snelle inworp. Zancu speelt de bal door. Pashanov rent richting de bal. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. Tomescu bokst de bal weg.

84e minuut.
Buitenspel voor Ben Slimane. Goede buitenspelval van de verdediging. Radian neemt vlug de vrije trap. Zancu is nu in balbezit. Zancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 3:4

85e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian passt de bal met de wreef. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu schiet op doel. Tomescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pashanov rent richting de bal. Pashanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 42%, (Z)awisza (B)ydgoszcz 58%.
Open Your Home -> www.oyh.pl - (Z)awisza (B)ydgoszcz 3:5