Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA FC BIB!
liga Tactiek szwagry
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50.7 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Lăcustă met een sublieme pass. Ghiringhelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghels rent richting de bal. Ghiringhelli onderschept slim de pass. Ghiringhelli draait met de bal, schiet en ... Czeremcha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macharski rent richting de bal. Macharski schiet op doel. Czeremcha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 1:0

8e minuut.
Ghiringhelli is nu in balbezit. Oberguru onderschept slim de pass. Oberguru geeft een hoge lob. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lăcustă speelt de bal door. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski geeft een hoge lob. Ghiringhelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Czeremcha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 2:0

14e minuut.
Czeremcha speelt de bal door. Kotaška kan de bal niet met de borst controleren. Niedzielski is nu in balbezit. Niedzielski geeft een hoge lob. Radziwon kopt de bal weg. Czeremcha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Oberguru met een sublieme pass. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić passt de bal in één keer door. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mandżejewski geeft de bal voor. Daar is Radziwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziwon passt de bal zonder na te denken. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inghels kopt de bal weg. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă geeft een hoge lob. Macharski rent richting de bal. Macharski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Inghels kopt de bal weg. Schievano is nu in balbezit. Schievano passt de bal zonder na te denken. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mefikowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 2:1

25e minuut.
Ghiringhelli passt de bal met de wreef. Radziwon rent richting de bal. Radziwon passt de bal met de wreef. Ghiringhelli is nu in balbezit. Ghiringhelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kotaška probeert naar een medespeler te passen. Sketrys is nu in balbezit. Sketrys geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schievano zal de hoekschop nemen. Piesiura kopt de bal weg. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 2:2

32e minuut.
Radziwon is nu in balbezit. Radziwon geeft de bal voor. Lăcustă kopt de bal weg. Ghiringhelli is nu in balbezit. Ghiringhelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Niski geeft een hoge lob. Ghiringhelli heeft problemen om de bal te vangen. Ghiringhelli passt de bal met de wreef. Macharski heeft problemen om de bal te vangen. Macharski schiet op doel. Czeremcha bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ghiringhelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiringhelli met een sublieme pass. Radziwon is nu in balbezit. Radziwon geeft de bal voor. Macharski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz passt de bal in één keer door. Kotaška speelt de bal door. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Radziwon rent richting de bal. Radziwon probeert naar een medespeler te passen. Ghiringhelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiringhelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA 38%, FC BIB! 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 2:2

47e minuut.
Klungelig pakt Lăcustă de bal. Armas is nu in balbezit. Armas geeft een hoge lob. Ghiringhelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiringhelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Czeremcha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Skuldovský onderschept slim de pass. Skuldovský geeft de bal voor. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

55e minuut.
Mefikowicz rent richting de bal. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz schiet op doel. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 2:3

59e minuut.
Skuldovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schievano de bal. Piesiura rent richting de bal. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 2:4

62e minuut.
Sketrys rent richting de bal. Sketrys geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 2:5

71e minuut.
Bulajić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mandżejewski de bal onder controle te krijgen. Sketrys kopt de bal weg. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Przygocki niet meer kan verder spelen. Jurgielewicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Radziwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwon passt de bal in één keer door. Ghiringhelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiringhelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA 55%, FC BIB! 45%.
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC BIB! 3:5