Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Biała Fc Azulgrana
4-4-2 Tactiek abc
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck rent richting de bal. Luxin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slabbinck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Randa wilt de vrije trap nemen. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casasnovas krijgt zijn hoofd ertegen. Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Randa heeft problemen om de bal te vangen. Radacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Randa. Radacz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radacz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Caretto bokst de bal weg.

31e minuut.
Krauze is nu in balbezit. Randa speelt de bal door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biała - Fc Azulgrana 0:1

34e minuut.
Casasnovas is nu in balbezit. Abai onderschept slim de pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Biała 52%, Fc Azulgrana 48%.
KS Biała - Fc Azulgrana 0:1

46e minuut.
Casasnovas speelt de bal door. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Abai bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Ştrudel ... Strafschop! Ştrudel krijgt een gele kaart. Casasnovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casasnovas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biała - Fc Azulgrana 0:2

61e minuut.
Ros González is nu in balbezit. Ros González passt de bal met de wreef. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Slabbinck geeft de bal voor. Klungelig pakt Ştrudel de bal. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel. Kordemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biała - Fc Azulgrana 0:3

75e minuut.
Zambak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luxin met de inworp. Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromyka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski geeft een lange en hoge pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ros González onderschept slim de pass. Ros González geeft de bal voor. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biała - Fc Azulgrana 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Biała 47%, Fc Azulgrana 53%.
KS Biała - Fc Azulgrana 0:4