Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Punk Rockers. Warta Gorzów Wlkp.
fi Tactiek 1-4-4-2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Kolle probeert naar een medespeler te passen. Venskas speelt de bal door. Dunjić is nu in balbezit. Dunjić geeft een lange en hoge pass. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 1:0

7e minuut.
Faur rent richting de bal. Faur met een sublieme pass. Hay probeert naar een medespeler te passen. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dunjić geeft een hoge lob. Gutfeld kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dunjić neemt de hoekschop. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 2:0

18e minuut.
Dunjić rent richting de bal. Dunjić passt de bal in één keer door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco schiet op doel. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 3:0

22e minuut.
Felgenhauer passt de bal met de wreef. Dunjić is nu in balbezit. Dunjić speelt de bal door. Daar is Torlasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Torlasco is nu in balbezit. Volanský begaat een overtreding. Torlasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Piedra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Volanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rybarczyk probeert naar een medespeler te passen. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra speelt de bal door. Rams is nu in balbezit. Rams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baltaş trapt de bal weg. Faur kopt de bal weg. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 3:1

41e minuut.
Lewera heeft problemen om de bal te vangen. Freytag is nu in balbezit. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag onderschept slim de pass. Freytag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hay passt de bal in één keer door. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś passt de bal zonder na te denken. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. Levyan bokst de bal weg. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punk Rockers. 53%, Warta Gorzów Wlkp. 47%.
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 3:2

52e minuut.
Torlasco is nu in balbezit. Volanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 4:2

61e minuut.
Dunjić geeft de bal voor. Rams kopt de bal weg. Faur probeert de bal aan de voet te houden. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Venskas passt de bal met de wreef. Dunjić rent richting de bal. Dunjić geeft een lange en hoge pass. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 5:2

67e minuut.
Dunjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venskas rent richting de bal. Venskas passt de bal in één keer door. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams schiet op doel. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Baltaş niet meer kan verder spelen. Dobre komt het veld opgelopen. Piedra neemt de hoekschop. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Dobre bokst de bal weg.

70e minuut.
Volanský met de inworp. Felgenhauer is nu in balbezit. Purcaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Purcaru krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Felgenhauer geeft een lange en hoge pass. Dunjić rent richting de bal. Dunjić probeert naar een medespeler te passen. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 6:2

84e minuut.
Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco draait met de bal, schiet en ... Dobre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punk Rockers. 38%, Warta Gorzów Wlkp. 62%.
Punk Rockers. - Warta Gorzów Wlkp. 7:2