Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo Blancos Madrid
OKS Tactiek xxx
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 47.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Daar is Padaratz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padaratz probeert naar een medespeler te passen. Hampel is nu in balbezit. Hampel draait met de bal, schiet en ... Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
State verovert de bal door een tackle van achteren. State geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padaratz met de inworp. Hampel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Holmes Otero heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 1:0

28e minuut.
Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. State verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes Otero onderschept slim de pass. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 2:0

30e minuut.
Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. Swędera probeert de bal aan de voet te houden. Kleiveland geeft een hoge lob. Bociek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 2:1

32e minuut.
Agredo kopt de bal weg. Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Padaratz is nu in balbezit. Padaratz geeft een hoge lob. Holmes Otero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cociş rent richting de bal. Cociş met een sublieme pass. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. Dobski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 3:1

42e minuut.
Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş geeft een hoge lob. State onderschept slim de pass. Hampel rent richting de bal. Hampel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 43%, Blancos Madrid 57%.
Oks Janowo - Blancos Madrid 3:1

47e minuut.
Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Padaratz speelt de bal door. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş geeft een hoge lob. Hampel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 4:1

50e minuut.
Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz verovert de bal door een tackle van achteren. Padaratz speelt de bal door. Hampel is nu in balbezit. Hampel haalt uit met een fantastische trap. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kleiveland is nu in balbezit. Kleiveland speelt de bal door. Klungelig pakt Hendrie de bal. Hendrie geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 4:2

59e minuut.
Agredo heeft problemen om de bal te vangen. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Agredo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agredo krijgt een gele kaart. Hampel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abutalıbov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Umrlić geeft een lange en hoge pass. Agredo rent richting de bal. Agredo geeft een hoge lob. Sande is nu in balbezit. Sande geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Avgoustakis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 4:3

69e minuut.
Kędziora geeft een lange en hoge pass. Hendrie kopt de bal weg. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Padaratz passt de bal zonder na te denken. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Hampel is nu in balbezit. Hampel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Kolasiński passt de bal met de wreef. Hendrie probeert de bal met de borst te controleren. Hendrie geeft een lange en hoge pass. Sande is nu in balbezit. Sande geeft een hoge lob. Baziak bokst de bal weg. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oks Janowo - Blancos Madrid 4:4

87e minuut.
Daar is Hendrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umrlić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hendrie raakt geblesseerd tijdens het duel. Hendrie legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Blancos Madrid 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 55%, Blancos Madrid 45%.
Oks Janowo - Blancos Madrid 4:5