Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Śniadówek LKS Dunajec Zbylitowska Góra
da3s Tactiek V Liga
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
56.8 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Afet rent richting de bal. Afet geeft een lange en hoge pass. Hallan is nu in balbezit. Hallan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 1:0

5e minuut.
Wardana passt de bal met de wreef. Daar is Koryzna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet speelt de bal door. Hallan is nu in balbezit. Hallan haalt uit met een fantastische trap. Latała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 2:0

22e minuut.
Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet speelt de bal door. Hallan speelt de bal door. Mehulić is nu in balbezit. Mehulić schiet op doel. Latała bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Habas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulut probeert naar een medespeler te passen. Afet heeft problemen om de bal te vangen. Afet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vrilić passt de bal zonder na te denken. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki geeft een lange en hoge pass. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov draait met de bal, schiet en ... Dickov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Mehulić de bal. Mehulić passt de bal zonder na te denken. Afet probeert naar een medespeler te passen. Hallan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śniadówek 52%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 48%.
FC Śniadówek - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 2:0

46e minuut.
Łobodzki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habas met de inworp. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Mehulić passt de bal met de wreef. Afet is nu in balbezit. Afet passt de bal met de wreef. Hallan rent richting de bal. Hallan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mehulić passt de bal met de wreef. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas passt de bal zonder na te denken. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld schiet op doel. Latała bokst de bal weg.

63e minuut.
Toffanetti probeert naar een medespeler te passen. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas verovert de bal door een tackle van achteren. Bounfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bounfeld draait met de bal, schiet en ... Latała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chętny komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mehulić geeft de bal voor. Łobodzki kan de bal niet met de borst controleren. Łobodzki geeft een hoge lob. Bačkora rent richting de bal. Bačkora geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Buitenspel voor Hallan. Goede buitenspelval van de verdediging. Polukordas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Polukordas rent richting de bal. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet speelt de bal door. Hallan is nu in balbezit. Hallan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afet met een snelle inworp. Polukordas speelt de bal door. Bounfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap. Latała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śniadówek 38%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 62%.
FC Śniadówek - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 3:0