Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi FC Albatrosy
widmo Tactiek #*
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Fortgens met een sublieme pass. Klungelig pakt Pittas de bal. Szalkowski begaat een overtreding. Szalkowski krijgt een gele kaart. Pittas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jenkins maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pittas onderschept slim de pass. Sulikowski speelt de bal door. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 1:0

13e minuut.
Canton met een sublieme pass. Pennonen kan de bal niet met de borst controleren. Gowin speelt de bal door. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens schiet op doel. Canton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 2:0

16e minuut.
Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus passt de bal zonder na te denken. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens schiet op doel. Canton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 3:0

20e minuut.
Beşenk is nu in balbezit. Pittas verovert de bal door een tackle van achteren. Pittas passt de bal zonder na te denken. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yaka rent richting de bal. Fortgens verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins is nu in balbezit. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens draait met de bal, schiet en ... Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 4:0

42e minuut.
Avelino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rus rent richting de bal. Rus geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 34%, FC Albatrosy 66%.
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 4:0

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Granier komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ansotegi rent richting de bal. Timiş verovert de bal door een tackle van achteren. Timiş geeft een hoge lob. Brůček is nu in balbezit. Brůček geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Beşenk geeft de bal voor. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi met een sublieme pass. Flores Santacruz rent richting de bal. Flores Santacruz draait met de bal, schiet en ... Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Wieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan geeft een lange en hoge pass. Ansotegi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 4:1

62e minuut.
Drăgoi kopt de bal weg. Flores Santacruz rent richting de bal. Szalkowski onderschept slim de pass. Fortgens verovert de bal door een tackle van achteren. Fortgens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 5:1

63e minuut.
Lonc probeert naar een medespeler te passen. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Granier zijn tegenspeler op de grond. Granier krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus is nu in balbezit. Rus passt de bal met de wreef. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens draait met de bal, schiet en ... Canton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennonen rent richting de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 5:2

74e minuut.
Pennonen is nu in balbezit. Drăgoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pennonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lonc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ansotegi maakt een snoekduik en kopt de bal. Vişoianu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 5:3

75e minuut.
Lonc met een sublieme pass. Rus is nu in balbezit. Rus passt de bal in één keer door. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Granier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Pennonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornel onderschept slim de pass. Kornel geeft de bal voor. Granier rent richting de bal. Granier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Szalkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pieris komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Yaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granier verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru begaat een overtreding. Majaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 40%, FC Albatrosy 60%.
Fc Ulquidi - FC Albatrosy 5:3