Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:00
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25913
Husaria Elblag Tymon Tymowa
#TnU Tactiek TYMON !!!
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. Bauer probeert de bal aan de voet te houden. Bauer met een sublieme pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Aniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domoaukafe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grabiec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mumowski de bal. Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Mottini heeft problemen om de bal te vangen. Mottini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Grabiec passt de bal zonder na te denken. Kolvidsson rent richting de bal. Kolvidsson draait met de bal, schiet en ... Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 0:1

28e minuut.
Cernovschi geeft een hoge lob. Orueta Ibarrola is nu in balbezit. Šaltāns verovert de bal door een tackle van achteren. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Aniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 1:1

30e minuut.
Kołomyjski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szewczuk rent richting de bal. Szewczuk speelt de bal door. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Szewczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szewczuk probeert naar een medespeler te passen. Kolvidsson heeft problemen om de bal te vangen. Kolvidsson draait met de bal, schiet en ... Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cernovschi passt de bal zonder na te denken. Ciavarelli is nu in balbezit. Ciavarelli geeft de bal voor. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Aniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 61%, Tymon Tymowa 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 1:1

46e minuut.
Tímár passt de bal met de wreef. Hunanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 2:1

52e minuut.
Tímár bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe onderschept slim de pass. Hunanyan is nu in balbezit. Domoaukafe onderschept slim de pass. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 3:1

68e minuut.
Ciavarelli rent richting de bal. Ciavarelli passt de bal met de wreef. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 4:1

70e minuut.
Bauer passt de bal zonder na te denken. Ciavarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarelli passt de bal zonder na te denken. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 5:1

71e minuut.
Gostin komt het veld opgelopen. Banciu komt het veld opgelopen. Gubian komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mottini passt de bal met de wreef. Gubian rent richting de bal. Gubian passt de bal in één keer door. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gubian kopt de bal weg. Ciavarelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołomyjski. Kołomyjski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 55%, Tymon Tymowa 45%.
Husaria Elblag - Tymon Tymowa 5:1