Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyciskacze KROLEWSCY C.F
5 3 2 nn Tactiek over the top_4
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 7
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 57.1
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Thái Ðức geeft een hoge lob. Włodarczyk geeft een hoge lob. Farvacques kopt de bal weg. Moravčević is nu in balbezit. Moravčević haalt uit met een fantastische trap. Chiţac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Shalimov is nu in balbezit. Vermant verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Filho maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cruz Filho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cruz Filho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Moravčević passt de bal met de wreef. Pouget is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chojanecki. Chojanecki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Włodarczyk passt de bal in één keer door. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Massuzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pouget is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farvacques zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chiţac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 0:1

24e minuut.
Pehlivan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Knyzeris de bal. Knyzeris geeft de bal voor. Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pantelić trapt de bal weg van het doel. Simrák rent richting de bal. Simrák passt de bal zonder na te denken. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vermant rent richting de bal. Vermant schiet op doel. Pantelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 1:1

26e minuut.
Patano passt de bal in één keer door. Moravčević is nu in balbezit. Moravčević passt de bal met de wreef. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Chiţac bokst de bal weg.

28e minuut.
Pachón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patano de bal. Patano geeft de bal voor. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Moravčević passt de bal zonder na te denken. Trzciński verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lundberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Farvacques springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 1:2

33e minuut.
Getiren onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knyzeris met de inworp. Simrák is nu in balbezit. Simrák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pantelić met een harde bal richting middenveld. Massuzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodarczyk. Włodarczyk krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Thái Ðức geeft een lange en hoge pass. Knyzeris is nu in balbezit. Knyzeris passt de bal in één keer door. Rosales rent richting de bal. Rosales geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Peters rent richting de bal. Vermant onderschept slim de pass. Getiren begaat een overtreding. Vermant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simrák komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Peters is nu in balbezit. Vermant onderschept slim de pass. Getiren verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan schiet op doel. Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Patano controleert de bal met de borst. Patano geeft een lange en hoge pass. Farvacques kopt de bal weg. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 53%, KROLEWSCY C.F 47%.
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 1:2

46e minuut.
Rosales geeft een lange en hoge pass. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patano. Pehlivan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simrák wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Włodarczyk kopt de bal weg. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravčević is nu in balbezit. Moravčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Massuzo geeft een hoge lob. Daar is Shalimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermant rent richting de bal. Vermant haalt uit met een fantastische trap. Pantelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 2:2

70e minuut.
Chojanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarczyk onderschept slim de pass. Włodarczyk geeft een hoge lob. Moravčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravčević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lundberg is nu in balbezit. Lundberg passt de bal in één keer door. Trzciński verovert de bal door een tackle van achteren. Moravčević is nu in balbezit. Moravčević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lundberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trzciński. Trzciński krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Simrák met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vermant passt de bal met de wreef. Knyzeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Knyzeris passt de bal met de wreef. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Knyzeris passt de bal met de wreef. Vermant is nu in balbezit. Vermant passt de bal in één keer door. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. Pantelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Lundberg speelt de bal door. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk probeert naar een medespeler te passen. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 49%, KROLEWSCY C.F 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Vermant is nu in balbezit. Pouget begaat een overtreding. Vermant raakt geblesseerd tijdens het duel. Simrák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Knyzeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Getiren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Getiren krijgt een gele kaart. Knyzeris raakt geblesseerd tijdens het duel. Simrák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

98e minuut.
Lundberg kopt de bal weg. Moravčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Massuzo begaat een overtreding. Massuzo krijgt een gele kaart.

99e minuut.
Knyzeris met een sublieme pass. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vermant is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 3:2

102e minuut.
Knyzeris geeft de bal voor. Peters probeert de bal aan de voet te houden. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 49%, KROLEWSCY C.F 51%.
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 4:2

107e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Vermant is nu in balbezit. Vermant schiet op doel. Pantelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Peters rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 5:2

111e minuut.
Rosales passt de bal met de wreef. Simrák geeft de bal voor. Pehlivan heeft problemen om de bal te vangen. Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant schiet op doel. Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

113e minuut.
Chojanecki kopt de bal weg. Pachón probeert naar een medespeler te passen. Pehlivan rent richting de bal. Vermant rent richting de bal. Vermant haalt uit met een fantastische trap. Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 6:2

115e minuut.
Rosales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Knyzeris de bal. Knyzeris passt de bal in één keer door. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peters rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knyzeris zal de hoekschop nemen. Vermant krijgt zijn hoofd ertegen. Pantelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 7:2

120e minuut.
Moravčević rent richting de bal. Inworp. Lundberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moravčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravčević draait met de bal, schiet en ... Chiţac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques schiet op doel. Chiţac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 37%, KROLEWSCY C.F 63%.
Wyciskacze - KROLEWSCY C.F 7:3