Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 Korony Sabtos
:)) Tactiek Coś tam wyszło
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 56.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Putrycz onderschept slim de pass. Putrycz met een sublieme pass. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon is nu in balbezit. Gourdon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç passt de bal met de wreef. Gourdon rent richting de bal. Gourdon haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Sabtos 1:0

41e minuut.
Czerbniak geeft een lange en hoge pass. Tontu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pietranik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skakanka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3 Korony - Sabtos 1:1

43e minuut.
Yuğtunç is nu in balbezit. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuğtunç rent richting de bal. Blacký rent richting de bal. Blacký schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Korony 51%, Sabtos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3 Korony - Sabtos 1:1

47e minuut.
Tavares geeft een lange en hoge pass. Paler is nu in balbezit. Paler geeft de bal voor. Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een hoge lob. Jastrzębiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Sabtos 2:1

54e minuut.
Paler passt de bal zonder na te denken. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek passt de bal met de wreef. Tontu is nu in balbezit. Tontu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Oprea met een sublieme pass. Daar is Gourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veroušek geeft een lange en hoge pass. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Kroczek bokst de bal weg.

61e minuut.
Putrycz kopt de bal weg. Yuğtunç met een sublieme pass. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea geeft de bal voor. Gourdon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha geeft een hoge lob. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Sabtos 3:1

65e minuut.
Yuğtunç passt de bal zonder na te denken. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz begaat een overtreding. Blacký raakt geblesseerd tijdens het duel. tarica wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gourdon probeert de bal aan de voet te houden. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuğtunç verovert de bal door een tackle van achteren. Gourdon rent richting de bal. Gourdon draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Tontu rent richting de bal. Delijaš verovert de bal door een tackle van achteren. Pietranik maakt een afschuwelijke overtreding. Delijaš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Yuğtunç passt de bal met de wreef. tarica rent richting de bal. tarica passt de bal in één keer door. Gourdon is nu in balbezit. Gourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Sabtos 4:1

72e minuut.
Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuğtunç begaat een overtreding. Yuğtunç krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha geeft een hoge lob. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç passt de bal zonder na te denken. Zaucha speelt de bal door. Klungelig pakt Blacký de bal. Blacký draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tontu heeft problemen om de bal te vangen. Delijaš rent richting de bal. Tontu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tontu de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ... Kroczek bokst de bal weg.

83e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Orbitek geeft een lange en hoge pass. Daar is Delijaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tontu is nu in balbezit. Tontu draait met de bal, schiet en ... Kroczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Yuğtunç passt de bal zonder na te denken. Zaucha speelt de bal door. Gourdon is nu in balbezit. Gourdon haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Sabtos 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Korony 46%, Sabtos 54%.
3 Korony - Sabtos 5:1