Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaLupi Wild Warriors
LupiFuckerNEW2 Tactiek 3-5-2 modify
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Młynarz rent richting de bal. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki geeft een hoge lob. Király heeft problemen om de bal te vangen. Király haalt uit met een fantastische trap. Szostak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bogdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon onderschept slim de pass. Gerlo geeft de bal voor. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bogdal rent richting de bal. Bogdal passt de bal zonder na te denken. Király heeft problemen om de bal te vangen. Király haalt uit met een fantastische trap. Szostak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Wild Warriors 1:0

45e minuut.
Gerlo met een snelle inworp. Wague is nu in balbezit. Wague passt de bal zonder na te denken. Młynarz is nu in balbezit. Młynarz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 55%, Wild Warriors 45%.
ForzaLupi - Wild Warriors 1:0

49e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gardner de bal. Wague speelt de bal door. Fon is nu in balbezit. Fon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ForzaLupi - Wild Warriors 1:1

52e minuut.
Gardner probeert naar een medespeler te passen. Gerlo met een sublieme pass. Młynarz probeert naar een medespeler te passen. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec schiet op doel. Moga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podziorny heeft problemen om de bal te vangen. Fon rent richting de bal. Fon schiet op doel. Moga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Wild Warriors 1:2

59e minuut.
Gerlo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crisinel de bal. Király rent richting de bal. Király geeft een lange en hoge pass. Młynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szostak bokst de bal weg. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ForzaLupi - Wild Warriors 2:2

65e minuut.
Bogdal met een snelle inworp. Vehkamäki rent richting de bal. Wague maakt een afschuwelijke overtreding. Wague is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vehkamäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wague speelt de bal door. Chiţa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Terrés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Moustogiannis kopt de bal weg. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner geeft een hoge lob. Hugheѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugheѕ geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Terrés passt de bal zonder na te denken. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki passt de bal met de wreef. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki onderschept slim de pass. Vehkamäki geeft de bal voor. Slavchev rent richting de bal. Slavchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 49%, Wild Warriors 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ForzaLupi - Wild Warriors 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Bogdal met een sublieme pass. Klungelig pakt Király de bal. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király haalt uit met een fantastische trap. Szostak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

104e minuut.
Crisinel verovert de bal door een tackle van achteren. Crisinel passt de bal met de wreef. Hugheѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugheѕ geeft de bal voor. Kabanec krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 67%, Wild Warriors 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ForzaLupi - Wild Warriors 2:2

106e minuut.
Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkamäki rent richting de bal. Fon onderschept slim de pass. Fon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

113e minuut.
Kabanec kan de bal niet met de borst controleren. Chiţa met een sublieme pass. Bogdal probeert naar een medespeler te passen. Király is nu in balbezit. Király haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Wild Warriors 3:2

118e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev verovert de bal door een tackle van achteren. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 50%, Wild Warriors 50%.
ForzaLupi - Wild Warriors 3:2