Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP ŚLĄSK Świętochłowice SSC Napoli Polska
attack1 Tactiek Własna
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Durango onderschept slim de pass. Durango passt de bal in één keer door. Tustanowski is nu in balbezit. Tustanowski draait met de bal, schiet en ... Zolowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 1:0

4e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Villarroel passt de bal in één keer door. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki schiet op doel. Zolowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 2:0

7e minuut.
Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel geeft een hoge lob. Daar is Pagonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tustanowski rent richting de bal. Ba begaat een overtreding. Tustanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarroel wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Morantes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Durmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmuş passt de bal zonder na te denken. Piirsalu rent richting de bal. Piirsalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 2:1

22e minuut.
Piirsalu rent richting de bal. Piirsalu passt de bal zonder na te denken. Morantes met een sublieme pass. Durmuş rent richting de bal. Durmuş schiet op doel. Walendzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Durango passt de bal zonder na te denken. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel geeft de bal voor. Płocki rent richting de bal. Płocki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango met een sublieme pass. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 3:1

40e minuut.
Morantes passt de bal met de wreef. Apansız rent richting de bal. Apansız passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piirsalu de bal. Piirsalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Durmuş kopt de bal weg. Apansız probeert de bal aan de voet te houden. Piirsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piirsalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ŚLĄSK Świętochłowice 60%, SSC Napoli Polska 40%.
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 3:2

47e minuut.
Inworp. Apansız met een snelle inworp. Malano probeert naar een medespeler te passen. Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş haalt uit met een fantastische trap. Walendzik bokst de bal weg.

48e minuut.
Durmuş kopt de bal weg. Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 3:3

60e minuut.
Malano speelt de bal door. Morantes speelt de bal door. Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş geeft een hoge lob. Piirsalu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Malano de bal onder controle te krijgen. Płocki verovert de bal door een tackle van achteren. Płocki passt de bal in één keer door. Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tustanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piirsalu rent richting de bal. Cieleń begaat een overtreding. Piirsalu raakt geblesseerd tijdens het duel. Malano met een snel genomen vrije trap. Piirsalu is nu in balbezit. Piirsalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Apansız rent richting de bal. Apansız speelt de bal door. Piirsalu rent richting de bal. Piirsalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 3:4

73e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Martínez geeft de bal voor. Apansız probeert de bal aan de voet te houden. Piirsalu is nu in balbezit. Piirsalu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 3:5

77e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Apansız geeft een lange en hoge pass. Morantes speelt de bal door. Durmuş rent richting de bal. Durmuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Walendzik trapt de bal weg van het doel. Bádonyi kopt de bal weg. Piirsalu rent richting de bal. Durmuş rent richting de bal. Durmuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Malano met een snelle inworp. Morantes probeert naar een medespeler te passen. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Durmuş met een sublieme pass. Piirsalu rent richting de bal. Piirsalu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zyntek de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ŚLĄSK Świętochłowice 73%, SSC Napoli Polska 27%.
KP ŚLĄSK Świętochłowice - SSC Napoli Polska 3:5