Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deltA Skarzysko Białe Orły
raf 1 Tactiek Wing
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 44
average Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Kakas kopt de bal weg. Anyż is nu in balbezit. Anyż passt de bal met de wreef. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Górny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Anyż onderschept slim de pass. Anyż met een sublieme pass. Kakas met een sublieme pass. Górny is nu in balbezit. Górny draait met de bal, schiet en ... Manias bokst de bal weg.

5e minuut.
Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucher passt de bal met de wreef. Kakas rent richting de bal. Kakas geeft een hoge lob. Daar is Więckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Górny verovert de bal door een tackle van achteren. Górny passt de bal met de wreef. Więckowski is nu in balbezit. Foucher verovert de bal door een tackle van achteren. Foucher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Anyż rent richting de bal. Anyż met een sublieme pass. Foucher is nu in balbezit. Górny rent richting de bal. Górny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Anyż is nu in balbezit. Anyż speelt de bal door. Górny is nu in balbezit. Górny draait met de bal, schiet en ... Manias bokst de bal weg. Klungelig pakt Więckowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kakas zal de hoekschop nemen. Górny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyż verovert de bal door een tackle van achteren. Anyż passt de bal zonder na te denken. Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lingxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałeczek begaat een overtreding. Lingxi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ślepecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucher draait met de bal, schiet en ... Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 62%, Białe Orły 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deltA Skarzysko - Białe Orły 0:0

46e minuut.
Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Górny verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniak rent richting de bal. Górny verovert de bal door een tackle van achteren. Górny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Górny rent richting de bal. Kwaśniak begaat een overtreding. Górny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lingxi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foucher springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perego verovert de bal door een tackle van achteren. Perego met een sublieme pass. Górny rent richting de bal. Górny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Białe Orły 0:1

70e minuut.
Kraj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakas met een snelle inworp. Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kraj geeft een hoge lob. Anyż is nu in balbezit. Anyż probeert naar een medespeler te passen. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Semrau speelt de bal door. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta geeft een hoge lob. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Górny kopt de bal weg. Daar is Więckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foucher rent richting de bal. Foucher schiet op doel. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 48%, Białe Orły 52%.
deltA Skarzysko - Białe Orły 0:1