Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawia_Rawicz Forteca Kraków
343 Tactiek Domyślna
62% Balbezit 38%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.6 gemiddelde waardering 31
solid Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Dương Khánh passt de bal zonder na te denken. Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal in één keer door. Badra Filho rent richting de bal. Badra Filho geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bučkauskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 1:0

9e minuut.
Bučkauskas rent richting de bal. Niţă is nu in balbezit. Bryk onderschept slim de pass. Bučkauskas rent richting de bal. Bučkauskas schiet op doel. Niewiarowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Siwek passt de bal zonder na te denken. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór passt de bal in één keer door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Raccar passt de bal met de wreef. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński speelt de bal door. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Szczypiński kopt de bal weg. Bučkauskas is nu in balbezit. Bučkauskas haalt uit met een fantastische trap. Niewiarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 2:0

39e minuut.
Bučkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă rent richting de bal. Bučkauskas rent richting de bal. Niţă is nu in balbezit. Niţă haalt uit met een fantastische trap. Niewiarowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Niţă kopt de bal weg. Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński probeert naar een medespeler te passen. Niţă is nu in balbezit. Niţă haalt uit met een fantastische trap. Niewiarowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawia_Rawicz 39%, Forteca Kraków 61%.
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 2:0

47e minuut.
Peterson is nu in balbezit. Peterson speelt de bal door. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Franklin is nu in balbezit. Franklin passt de bal in één keer door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Niţă kopt de bal weg. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak passt de bal in één keer door. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Łysiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kruziński de bal. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. Pabiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Badra Filho rent richting de bal. Badra Filho passt de bal zonder na te denken. Bučkauskas rent richting de bal. Bučkauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 3:0

79e minuut.
Zielaskiewicz geeft de bal voor. Franklin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piekański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bučkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučkauskas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niţă rent richting de bal. Niţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 4:0

81e minuut.
Raccar passt de bal in één keer door. Szczypiński rent richting de bal. Niţă rent richting de bal. Niţă draait met de bal, schiet en ... Niewiarowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 5:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niewiarowski trapt de bal weg van het doel. Jara kopt de bal weg. Bučkauskas rent richting de bal. Bučkauskas schiet op doel. Niewiarowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 6:0

88e minuut.
Buitenspel voor Franklin. Goede buitenspelval van de verdediging. Piekański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jara is nu in balbezit. Jara schiet op doel. Niewiarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawia_Rawicz 37%, Forteca Kraków 63%.
Rawia_Rawicz - Forteca Kraków 6:0