Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - KP Czarni SKORPION
YAKUZA Tactiek wsparcie3
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
12 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten formidable
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Szkrabik geeft de bal voor. Osolsobě kopt de bal weg. Cancellieri probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Osolsobě kopt de bal weg. Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft de bal voor. Daar is Prideaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bruschio met een sublieme pass. Płaszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazluk de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bezerédi trapt de bal weg van het doel. Cancellieri heeft problemen om de bal te vangen. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starszak onderschept slim de pass. Starszak met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 1:0

22e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Taušan verovert de bal door een tackle van achteren. Taušan passt de bal zonder na te denken. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tyliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Prideaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. Bruschio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 1:1

27e minuut.
Brahimi rent richting de bal. Płaszewski onderschept slim de pass. Płaszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zyntek de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Prideaux is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 1:2

28e minuut.
Zyntek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osolsobě. Zyntek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cancellieri heeft problemen om de bal te vangen. Cancellieri speelt de bal door. Stefańczyk is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 1:3

35e minuut.
Prideaux onderschept slim de pass. Prideaux speelt de bal door. Tyliński rent richting de bal. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Hoffmann springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Zyntek de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Bruschio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 1:4

40e minuut.
Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szkrabik trapt de bal weg. Osolsobě controleert de bal met de borst. Osolsobě probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Tyliński met de inworp. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 68%, KP Czarni SKORPION 32%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 1:4

55e minuut.
Brahimi met de inworp. Taušan controleert de bal met de borst. Taušan speelt de bal door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 1:5

58e minuut.
Cancellieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cancellieri speelt de bal door. Osolsobě probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 2:5

60e minuut.
Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli probeert naar een medespeler te passen. Zyntek speelt de bal door. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cancellieri met een snelle inworp. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft een hoge lob. Prideaux verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tyliński zal de hoekschop nemen. Płaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Zyntek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

75e minuut.
Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cancellieri met een snelle inworp. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bruschio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 2:6

76e minuut.
Cancellieri is nu in balbezit. Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Brahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Marmota kopt de bal weg. Daar is Osolsobě, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osolsobě passt de bal zonder na te denken. Marmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Espejo heeft problemen om de bal te vangen. Espejo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hernán Angulo de bal. Osolsobě bereikt de bal nog maar net als eerste. Osolsobě schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 3:6

89e minuut.
Marmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmota passt de bal met de wreef. Hernán Angulo is nu in balbezit. Marmota verovert de bal door een tackle van achteren. Marmota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 69%, KP Czarni SKORPION 31%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KP Czarni SKORPION 4:6