Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benelone FC Olimpijczyk
451_def Tactiek 343
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 32.4
good Schieten excellent
good Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Etxániz met een snelle inworp. Balaš heeft problemen om de bal te vangen. Balaš speelt de bal door. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski onderschept slim de pass. Pełkowski geeft een lange en hoge pass. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Rékasi is nu in balbezit. Rékasi passt de bal zonder na te denken. Iliński is nu in balbezit. Syska is nu in balbezit. Syska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Olimpijczyk 0:1

15e minuut.
Rékasi is nu in balbezit. Rékasi passt de bal zonder na te denken. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benelone FC - Olimpijczyk 1:1

16e minuut.
Drzewoszewski rent richting de bal. Yaklaş begaat een overtreding. Drzewoszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Larrieu met een snel genomen vrije trap. Syska maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Syska probeert de bal met de borst te controleren. Kabut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syska. Syska krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Urga rent richting de bal. Urga met een sublieme pass. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Grzanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urga neemt de hoekschop. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap. Suchecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Olimpijczyk 2:1

23e minuut.
Kabut met een sublieme pass. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz is nu in balbezit. Yaklaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap. Suchecki bokst de bal weg.

25e minuut.
Urga is nu in balbezit. Urga met een sublieme pass. Balaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Suchecki trapt de bal weg. Klungelig pakt Drzewoszewski de bal. Balaš met een sublieme pass. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Iliński is nu in balbezit. Iliński geeft een hoge lob. Syska is nu in balbezit. Syska draait met de bal, schiet en ... Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benelone FC - Olimpijczyk 2:2

32e minuut.
Balaš met een sublieme pass. Yaklaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larrieu. Larrieu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pełkowski met de inworp. Syska kan de bal niet met de borst controleren. Kabut met een sublieme pass. Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewoszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz geeft de bal voor. Grzanka probeert de bal met de borst te controleren. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suchecki trapt de bal weg van het doel. Larrieu kopt de bal weg. Drzewoszewski rent richting de bal. Drzewoszewski schiet op doel. Crăcan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz speelt de bal door. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Suchecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Olimpijczyk 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benelone FC 42%, Olimpijczyk 58%.
Benelone FC - Olimpijczyk 3:2

52e minuut.
Pełkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urga rent richting de bal. Urga speelt de bal door. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Grzanka geeft de bal voor. Inworp. Etxániz met een snelle inworp. Balaš rent richting de bal. Balaš passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Olimpijczyk 4:2

58e minuut.
Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz geeft een hoge lob. Malec is nu in balbezit. Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska haalt uit met een fantastische trap. Crăcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Olimpijczyk 4:3

59e minuut.
Yaklaş met een sublieme pass. Balaš is nu in balbezit. Syska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balaš kan niet meer verder spelen.

63e minuut.
Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabut krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Syska rent richting de bal. Malec is nu in balbezit. Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benelone FC - Olimpijczyk 4:4

73e minuut.
Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrieu onderschept slim de pass. Larrieu passt de bal in één keer door. Drzewoszewski rent richting de bal. Drzewoszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yaklaş is nu in balbezit. Grzanka rent richting de bal. Yaklaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Suchecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Olimpijczyk 5:4

83e minuut.
Malec geeft de bal voor. Urga rent richting de bal. Urga speelt de bal door. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benelone FC 49%, Olimpijczyk 51%.
Benelone FC - Olimpijczyk 5:4