Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Święci Szczecin Tytan Rzeszów
Sweep Tactiek Moja taktyka
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen average


12e minuut.
Klungelig pakt Horwat de bal. Ishkhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ishkhanyan speelt de bal door. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Orlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chlebisz rent richting de bal. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Frontczek geeft een hoge lob. Löfgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Reinoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czuma. Reinoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onischenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Onischenko geeft een lange en hoge pass. Ślęczka probeert de bal aan de voet te houden. Czuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Glambinskas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sosna de bal onder controle te krijgen. Löfgren kopt de bal weg. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ishkhanyan speelt de bal door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - Tytan Rzeszów 1:0

27e minuut.
Ishkhanyan passt de bal in één keer door. Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontczek geeft de bal voor. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - Tytan Rzeszów 2:0

45e minuut.
Vespa kopt de bal weg. Klungelig pakt Onischenko de bal. Onischenko passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święci Szczecin 28%, Tytan Rzeszów 72%.
Święci Szczecin - Tytan Rzeszów 2:0

50e minuut.
Frontczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Sosna de bal. Glambinskas begaat een overtreding. Sosna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onischenko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Onischenko met een sublieme pass. Sosna rent richting de bal. Sosna passt de bal met de wreef. Frontczek rent richting de bal. Frontczek geeft de bal voor. Orlik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ishkhanyan met een sublieme pass. Frontczek is nu in balbezit. Frontczek geeft een hoge lob. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Szołtysik komt het veld opgelopen. Domuś komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemieniec komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sosna onderschept slim de pass. Sosna geeft een lange en hoge pass. Mansouri controleert de bal met de borst. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vámosi rent richting de bal. Vámosi passt de bal in één keer door. Frontczek speelt de bal door. Sosna rent richting de bal. Ishkhanyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Żmuda passt de bal zonder na te denken. Domuś rent richting de bal. Met opzet legt Küçükyılmaz zijn tegenspeler op de grond. Domuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Babica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Ishkhanyan met een sublieme pass. Glambinskas speelt de bal door. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - Tytan Rzeszów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święci Szczecin 25%, Tytan Rzeszów 75%.
Święci Szczecin - Tytan Rzeszów 3:0