Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks Jarzebce
352 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 35
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Balšić rent richting de bal. Kohan onderschept slim de pass. Kohan met een sublieme pass. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Romanczewski onderschept slim de pass. Romanczewski geeft de bal voor. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi schiet op doel. Siwek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 1:0

5e minuut.
Daar is Felgenhauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kykal verovert de bal door een tackle van achteren. Kykal passt de bal in één keer door. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 2:0

8e minuut.
Pombal is nu in balbezit. Pombal probeert naar een medespeler te passen. Tömösi met een sublieme pass. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal schiet op doel. Siwek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 3:0

18e minuut.
Balšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pombal verovert de bal door een tackle van achteren. Pombal probeert naar een medespeler te passen. Kykal is nu in balbezit. Kykal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pombal rent richting de bal. Pombal geeft de bal voor. Daar is Górski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kykal is nu in balbezit. Kykal draait met de bal, schiet en ... Siwek bokst de bal weg.

31e minuut.
Pombal rent richting de bal. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi passt de bal in één keer door. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Siwek trapt de bal weg. Balšić kopt de bal weg. Romanczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Kykal de bal. Kykal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pombal rent richting de bal. Pombal geeft de bal voor. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tömösi rent richting de bal. Tömösi speelt de bal door. Daar is Kykal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kykal haalt uit met een fantastische trap. Siwek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 4:0

38e minuut.
Puerto probeert de bal aan de voet te houden. Kohan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brescan. Brescan krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal onderschept slim de pass. Kykal draait met de bal, schiet en ... Nazderko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 32%, Jarzebce 68%.
Legia Cwks - Jarzebce 5:0

47e minuut.
Utkan probeert naar een medespeler te passen. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi passt de bal zonder na te denken. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 6:0

70e minuut.
Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tömösi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tömösi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 7:0

74e minuut.
Daar is Utkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utkan met een sublieme pass. Konarski is nu in balbezit. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Siwek bokst de bal weg. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 8:0

80e minuut.
Kohan met een snelle inworp. Camard geeft de bal voor. Kykal rent richting de bal. Kykal haalt uit met een fantastische trap. Siwek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nazderko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanczewski met de inworp. Kykal controleert de bal met de borst. Kykal draait met de bal, schiet en ... Siwek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tömösi de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Jarzebce 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 33%, Jarzebce 67%.
Legia Cwks - Jarzebce 9:0