Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS MEWA Marcepany GA
532 Tactiek nowa2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten matig
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Bäcksin verovert de bal door een tackle van achteren. Bäcksin met een sublieme pass. Klungelig pakt Zwierz de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hornyacsek geeft een hoge lob. Bäcksin rent richting de bal. Bäcksin passt de bal in één keer door. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bäcksin probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło probeert naar een medespeler te passen. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aradszky passt de bal met de wreef. Podda geeft een lange en hoge pass. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Urlovic bokst de bal weg.

23e minuut.
Oworuszko is nu in balbezit. Gibes verovert de bal door een tackle van achteren. Ontko geeft een hoge lob. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Marcepany GA 1:0

25e minuut.
Daar is Zwierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bäcksin is nu in balbezit. Bäcksin geeft de bal voor. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 58%, Marcepany GA 42%.
MKS MEWA - Marcepany GA 1:0

56e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky verovert de bal door een tackle van achteren. Aradszky speelt de bal door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bäcksin rent richting de bal. Bäcksin passt de bal met de wreef. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS MEWA - Marcepany GA 1:1

71e minuut.
Aradszky rent richting de bal. Aradszky passt de bal in één keer door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Marcepany GA 1:2

74e minuut.
Zwierz rent richting de bal. Zwierz passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło is nu in balbezit. Zwierz rent richting de bal. Zwierz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Macierewicz rent richting de bal. Podda onderschept slim de pass. Podda geeft de bal voor. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zwierz rent richting de bal. Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hâncu speelt de bal door. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky speelt de bal door. Zwierz heeft problemen om de bal te vangen. Zwierz schiet op doel. Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 59%, Marcepany GA 41%.
MKS MEWA - Marcepany GA 1:2