Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Półwieś FC FALUN
czesiu Tactiek cocojumbo
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 38.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Ostolaza kopt de bal weg. Klungelig pakt Godarte de bal. Godarte passt de bal in één keer door. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ostolaza is nu in balbezit. Ostolaza probeert naar een medespeler te passen. Godarte geeft een hoge lob. Sallese heeft problemen om de bal te vangen. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Godarte onderschept slim de pass. Godarte passt de bal met de wreef. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beule met een snelle inworp. Green geeft een hoge lob. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:2

18e minuut.
Godarte speelt de bal door. Beule rent richting de bal. Beule probeert naar een medespeler te passen. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Beule bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule geeft een hoge lob. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallese is nu in balbezit. Sallese passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matuszczak de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:3

33e minuut.
Green is nu in balbezit. Green geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matuszczak de bal. Matuszczak schiet op doel. Rapacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marušák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matuszczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Rusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godarte speelt de bal door. Sallese is nu in balbezit. Sallese passt de bal met de wreef. Matuszczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:4

45e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Godarte onderschept slim de pass. Godarte met een sublieme pass. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Półwieś 68%, FC FALUN 32%.
WKS Półwieś - FC FALUN 0:4

48e minuut.
Mesropyan probeert naar een medespeler te passen. Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:5

52e minuut.
Mesropyan probeert naar een medespeler te passen. Sallese is nu in balbezit. Sallese speelt de bal door. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała passt de bal in één keer door. Green speelt de bal door. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:6

60e minuut.
Rogowski rent richting de bal. Rogowski geeft een hoge lob. Inworp. Marušák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godarte geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Rusek is nu in balbezit. Próchniak speelt de bal door. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Godarte passt de bal met de wreef. Marušák is nu in balbezit. Marušák passt de bal met de wreef. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:7

78e minuut.
Beule met een sublieme pass. Marušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušák passt de bal met de wreef. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:8

79e minuut.
Rusek heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak passt de bal met de wreef. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:9

85e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green speelt de bal door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese onderschept slim de pass. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:10

87e minuut.
Ostolaza rent richting de bal. Ostolaza passt de bal met de wreef. Godarte speelt de bal door. Marušák heeft problemen om de bal te vangen. Marušák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:11

89e minuut.
Godarte rent richting de bal. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Rapacki is nu in balbezit. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:12

90e minuut.
Marušák passt de bal met de wreef. Daar is Godarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godarte geeft een lange en hoge pass. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Półwieś - FC FALUN 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Półwieś 65%, FC FALUN 35%.
WKS Półwieś - FC FALUN 0:13