Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wigry Jaworzynska Nowy Sacz
424N Tactiek 442
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 35.9
solid Schieten good
adequate Passen weak
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Cordella rent richting de bal. Cordella passt de bal met de wreef. Chocholoušek rent richting de bal. Klepczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Klepczarek draait met de bal, schiet en ... Panariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugge onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schildknecht neemt de hoekschop. Alcino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - Jaworzynska Nowy Sacz 1:0

13e minuut.
Jamgotchiam kopt de bal weg. Klungelig pakt Miecugow de bal. Miecugow probeert naar een medespeler te passen. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shiqi rent richting de bal. Armero Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Armero Conde speelt de bal door. Furtado is nu in balbezit. Furtado draait met de bal, schiet en ... Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Schildknecht is nu in balbezit. Schildknecht speelt de bal door. Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - Jaworzynska Nowy Sacz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wigry 45%, Jaworzynska Nowy Sacz 55%.
KS Wigry - Jaworzynska Nowy Sacz 2:0

46e minuut.
Lampart komt het veld opgelopen. Varela López komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kočo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Varela López speelt de bal door. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart speelt de bal door. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - Jaworzynska Nowy Sacz 3:0

57e minuut.
Doeltrap. Chocholoušek trapt de bal weg. Varela López kopt de bal weg. Alcino is nu in balbezit. Alcino schiet op doel. Panariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Varela López speelt de bal door. Bugge is nu in balbezit. Klepczarek onderschept slim de pass. Klepczarek schiet op doel. Panariello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - Jaworzynska Nowy Sacz 4:0

65e minuut.
Kučar probeert naar een medespeler te passen. Lampart rent richting de bal. Lampart passt de bal in één keer door. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Lampart passt de bal zonder na te denken. Armero Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero Conde geeft een hoge lob. Akseki maakt een snoekduik en kopt de bal. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Borowy trapt de bal weg van het doel. Varela López kopt de bal weg. Chocholoušek controleert de bal met de borst. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Potkonjak geeft de bal voor. Borowy speelt de bal door. Lampart kopt de bal weg. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - Jaworzynska Nowy Sacz 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wigry 38%, Jaworzynska Nowy Sacz 62%.
KS Wigry - Jaworzynska Nowy Sacz 5:0