Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco ŁKS Łebunia
4312 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Moszczyński de bal. Bursch onderschept slim de pass. Bursch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Begović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bursch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursch speelt de bal door. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović haalt uit met een fantastische trap. Maśnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chuvaev is nu in balbezit. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvaev draait met de bal, schiet en ... Maśnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Madey speelt de bal door. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev passt de bal in één keer door. Begović rent richting de bal. Begović haalt uit met een fantastische trap. Maśnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chuvaev passt de bal met de wreef. Begović is nu in balbezit. Begović passt de bal in één keer door. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Madey kopt de bal weg. Begović heeft problemen om de bal te vangen. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović onderschept slim de pass. Begović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Madey verovert de bal door een tackle van achteren. Madey probeert naar een medespeler te passen. Fermin met een sublieme pass. Madey is nu in balbezit. Madey geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Begović is nu in balbezit. Begović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - ŁKS Łebunia 1:0

22e minuut.
Fermin met een snelle inworp. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak speelt de bal door. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gorzkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak onderschept slim de pass. Kusak speelt de bal door. Chuvaev heeft problemen om de bal te vangen. Chuvaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hamanowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fermin met de inworp. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moszczyński geeft een lange en hoge pass. Begović rent richting de bal. Begović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hamanowicz de bal. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gorzkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fermin rent richting de bal. Fermin probeert naar een medespeler te passen. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 19%, ŁKS Łebunia 81%.
KS Marco - ŁKS Łebunia 1:0

46e minuut.
Bertschy komt het veld opgelopen. Ilioara komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kusak passt de bal met de wreef. Madey is nu in balbezit. Madey met een sublieme pass. Begović is nu in balbezit. Begović haalt uit met een fantastische trap. Maśnik bokst de bal weg.

52e minuut.
Madey probeert naar een medespeler te passen. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap. Maśnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - ŁKS Łebunia 2:0

54e minuut.
Fermin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermin geeft een hoge lob. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović draait met de bal, schiet en ... Maśnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - ŁKS Łebunia 3:0

55e minuut.
Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel geeft de bal voor. Madey kopt de bal weg. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - ŁKS Łebunia 4:0

57e minuut.
Chuvaev passt de bal met de wreef. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović verovert de bal door een tackle van achteren. Begović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - ŁKS Łebunia 5:0

61e minuut.
Kusak speelt de bal door. Begović met een sublieme pass. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap. Hamanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fermin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Begović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - ŁKS Łebunia 6:0

65e minuut.
Klungelig pakt Bertschy de bal. Bertschy passt de bal zonder na te denken. Fermin is nu in balbezit. Fermin passt de bal zonder na te denken. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kusak met een sublieme pass. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey passt de bal in één keer door. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Begović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - ŁKS Łebunia 7:0

82e minuut.
Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak passt de bal met de wreef. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev schiet op doel. Maśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kusak is nu in balbezit. Kusak met een sublieme pass. Klungelig pakt Chuvaev de bal. Chuvaev draait met de bal, schiet en ... Hamanowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 31%, ŁKS Łebunia 69%.
KS Marco - ŁKS Łebunia 7:0