Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki Ziemniaki8
jupek Tactiek norm
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
32.3 gemiddelde waardering 30.3
zwak Schieten matig
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Wydżga met de inworp. Głód is nu in balbezit. Głód haalt uit met een fantastische trap. Cesaroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Ziemniaki8 0:1

18e minuut.
Turmiński geeft een lange en hoge pass. Wydżga is nu in balbezit. Elibol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wydżga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Głód komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sisiak met een harde bal richting middenveld. Turtiainen kopt de bal weg. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka is nu in balbezit. Kuczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jansenson passt de bal zonder na te denken. Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka passt de bal in één keer door. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap. Sisiak bokst de bal weg.

23e minuut.
Inworp. Kuczka met een snelle inworp. Turtiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtiainen geeft de bal voor. Elibol kopt de bal weg. Sisiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jansenson is nu in balbezit. Jansenson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Pyrki - Ziemniaki8 1:1

30e minuut.
Jansenson verovert de bal door een tackle van achteren. Jansenson met een sublieme pass. Collins rent richting de bal. Collins draait met de bal, schiet en ... Sisiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Ziemniaki8 2:1

31e minuut.
Wydżga geeft de bal voor. Turtiainen kopt de bal weg. Muranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson onderschept slim de pass. Jansenson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collins rent richting de bal. Collins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Dowe rent richting de bal. Dowe geeft een hoge lob. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Ziemniaki8 3:1

41e minuut.
Seniw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seniw geeft een hoge lob. Podczaski rent richting de bal. Podczaski draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 45%, Ziemniaki8 55%.
GKS Pyrki - Ziemniaki8 3:1

58e minuut.
Mosyła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lamonte de bal. Met opzet legt Turmiński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Turmiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Turmiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Kuczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Turtiainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte onderschept slim de pass. Lamonte geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jansenson heeft problemen om de bal te vangen. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson haalt uit met een fantastische trap. Sisiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Ziemniaki8 4:1

72e minuut.
Kotajärvi heeft problemen om de bal te vangen. Kotajärvi passt de bal in één keer door. Jansenson rent richting de bal. Jansenson draait met de bal, schiet en ... Sisiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Ziemniaki8 5:1

77e minuut.
Frickler met de inworp. Turtiainen controleert de bal met de borst. Turtiainen geeft een hoge lob. Kuczka rent richting de bal. Kuczka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kuczka is nu in balbezit. Kuczka geeft een lange en hoge pass. Elibol is nu in balbezit. Elibol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mosyła de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Muranowski rent richting de bal. Jansenson onderschept slim de pass. Jansenson passt de bal met de wreef. Collins is nu in balbezit. Collins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Seniw passt de bal in één keer door. Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Głód passt de bal in één keer door. Podczaski is nu in balbezit. Podczaski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 39%, Ziemniaki8 61%.
GKS Pyrki - Ziemniaki8 5:1