Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec Twerkerzy
dragon Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen weak


12e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Hoàng Hạnh is nu in balbezit. Jenkins rent richting de bal. Jenkins haalt uit met een fantastische trap. Zola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - Twerkerzy 1:0

21e minuut.
Jenkins heeft problemen om de bal te vangen. Alonso Soler rent richting de bal. Alonso Soler passt de bal in één keer door. Hoàng Hạnh is nu in balbezit. Hoàng Hạnh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Jenkins passt de bal in één keer door. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ... Conde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alonso Soler met de inworp. Jabornig rent richting de bal. Jenkins onderschept slim de pass. Jenkins geeft de bal voor. Hoàng Hạnh springt en kopt de bal. Zola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stroessner kopt de bal weg. Emődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou onderschept slim de pass. Pou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Güneşdoğan met een sublieme pass. Alonso Soler rent richting de bal. Alonso Soler probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Spann passt de bal zonder na te denken. Alonso Soler rent richting de bal. Jabornig begaat een overtreding. Jabornig krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dehnstein is nu in balbezit. Quebrado is nu in balbezit. Kociniak onderschept slim de pass. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Math Point bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 42%, Twerkerzy 58%.
Stal Mielec - Twerkerzy 1:0

49e minuut.
Pou geeft een hoge lob. Stroessner probeert naar een medespeler te passen. Jabornig heeft problemen om de bal te vangen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins speelt de bal door. Klungelig pakt Dinu de bal. Dinu schiet op doel. Zola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jovanovic onderschept slim de pass. Jovanovic passt de bal in één keer door. Pou is nu in balbezit. Pou geeft een lange en hoge pass. Stroessner kopt de bal weg. Zola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - Twerkerzy 2:0

61e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Madsen is nu in balbezit. Madsen passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - Twerkerzy 3:0

64e minuut.
Jenkins heeft problemen om de bal te vangen. Jenkins passt de bal met de wreef. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Conde de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - Twerkerzy 4:0

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pou zal de hoekschop nemen. Hoàng Hạnh kopt de bal weg. Dinu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenkins rent richting de bal. Jenkins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 20%, Twerkerzy 80%.
Stal Mielec - Twerkerzy 4:0