Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gryńki Polonez Poznań
g3m Tactiek Polonez
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 28.3
good Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bober is nu in balbezit. Gałązka maakt een afschuwelijke overtreding. Gałązka krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Koukal passt de bal zonder na te denken. Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bober. Bober krijgt een gele kaart. Gałązka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wydrzyński wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Cieśla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Duda controleert de bal met de borst. Wydrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyński geeft de bal voor. Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka draait met de bal, schiet en ... Cieśla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
de Jesús Silva onderschept slim de pass. de Jesús Silva geeft een hoge lob. Bober rent richting de bal. Gałązka onderschept slim de pass. Gałązka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Polonez Poznań 1:0

33e minuut.
Miauczyński is nu in balbezit. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy geeft de bal voor. Gałązka is nu in balbezit. Gałązka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wydrzyński neemt de hoekschop. Gałązka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Koukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukal passt de bal in één keer door. Wrotyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrotyński draait met de bal, schiet en ... Podlipski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gryńki 39%, Polonez Poznań 61%.
FC Gryńki - Polonez Poznań 1:0

46e minuut.
Bober passt de bal zonder na te denken. Inworp. Mokrzycki met een snelle inworp. Koukal rent richting de bal. Koukal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wrotyński rent richting de bal. Mokrzycki geeft de bal voor. Daar is Dryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niklewicz is nu in balbezit. Niklewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mokrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wrotyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokrzycki. Mokrzycki krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Szaber geeft een hoge lob. Inworp. Niklewicz met de inworp. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki geeft de bal voor. Cieśla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gryńki 29%, Polonez Poznań 71%.
FC Gryńki - Polonez Poznań 1:0