Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Hawk United Polish Dumplings
IV liga Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 35.8
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Rubelj probeert naar een medespeler te passen. Güvez is nu in balbezit. Carabaş onderschept slim de pass. Bruins Slot rent richting de bal. Bruins Slot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Simmen geeft een hoge lob. Borromini is nu in balbezit. Khắc Dũng maakt een afschuwelijke overtreding. Borromini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hulvert wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chakalov trapt de bal weg. Simmen rent richting de bal. Bulajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulajski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Simmen de bal onder controle te krijgen. Bruins Slot verovert de bal door een tackle van achteren. Bruins Slot speelt de bal door. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Jegliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Polish Dumplings 1:0

16e minuut.
Khắc Dũng rent richting de bal. Khắc Dũng geeft een hoge lob. Bruins Slot kopt de bal weg. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carabaş met een sublieme pass. Bruins Slot rent richting de bal. del Puerto is nu in balbezit. Bruins Slot onderschept slim de pass. Bruins Slot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Polish Dumplings 2:0

42e minuut.
Diakoulas is nu in balbezit. Diakoulas geeft de bal voor. Bruins Slot probeert de bal aan de voet te houden. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 48%, Polish Dumplings 52%.
Black Hawk United - Polish Dumplings 2:0

51e minuut.
Gehrig is nu in balbezit. Arias onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becali. Arias wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arias kan niet meer verder spelen. Pudysiak komt het veld opgelopen. Długi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fijał kan de bal niet met de borst controleren. Zăncescu is nu in balbezit. Zăncescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Chakalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Polish Dumplings 2:1

53e minuut.
Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali probeert naar een medespeler te passen. Borromini is nu in balbezit. Borromini haalt uit met een fantastische trap. Chakalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Russo passt de bal zonder na te denken. Rubelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubelj probeert naar een medespeler te passen. Bruins Slot rent richting de bal. Bruins Slot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hulvert probeert de bal aan de voet te houden. Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros schiet op doel. Chakalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Hawk United - Polish Dumplings 2:2

62e minuut.
Becali speelt de bal door. Bruins Slot bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş is nu in balbezit. Bruins Slot is nu in balbezit. Bruins Slot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo geeft de bal voor. Długi kopt de bal weg. Gehrig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negreiros geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gangotena komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Tschanz komt het veld opgelopen. Neagoe komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chakalov probeert naar een medespeler te passen. Diakoulas kopt de bal weg. Borromini probeert de bal met de borst te controleren. Borromini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borromini bereikt de bal nog maar net als eerste. Borromini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Polish Dumplings 2:3

83e minuut.
Jegliński trapt de bal weg. Diakoulas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borromini. Borromini krijgt een gele kaart. Diakoulas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diakoulas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Jegliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 39%, Polish Dumplings 61%.
Black Hawk United - Polish Dumplings 2:3