Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
₣C ҞARŦAGENA FC Jodłownik
jackx 3 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 38.9
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Przywara de bal. Vrkljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkljan passt de bal met de wreef. Cieślik rent richting de bal. Cieślik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stoilov speelt de bal door. Tielemans bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nutschel met de inworp. Apanapao geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tankink is nu in balbezit. Tankink passt de bal met de wreef. Tokarzewski rent richting de bal. Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślik draait met de bal, schiet en ... Mccarthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - FC Jodłownik 1:0

11e minuut.
Desantes passt de bal zonder na te denken. Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik passt de bal zonder na te denken. Vrkljan geeft een lange en hoge pass. Bortolazzi probeert de bal met de borst te controleren. Mccarthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Vrkljan speelt de bal door. Apanapao bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanapao geeft een lange en hoge pass. Cieślik springt en kopt de bal. Mccarthy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - FC Jodłownik 2:0

16e minuut.
Cieślik rent richting de bal. Zagordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - FC Jodłownik 3:0

18e minuut.
Bolzan passt de bal zonder na te denken. Desantes is nu in balbezit. Desantes passt de bal in één keer door. Tankink is nu in balbezit. Tankink draait met de bal, schiet en ... Mccarthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zagordo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrkljan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieślik rent richting de bal. Cieślik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik met een sublieme pass. Baliţiu is nu in balbezit. Tankink verovert de bal door een tackle van achteren. Tankink draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 35%, FC Jodłownik 65%.
₣C ҞARŦAGENA - FC Jodłownik 3:0

57e minuut.
Przywara probeert naar een medespeler te passen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov met een sublieme pass. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vrkljan verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik passt de bal met de wreef. Tankink is nu in balbezit. Tankink draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Nutschel speelt de bal door. Desantes met een sublieme pass. Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Bortolazzi geeft de bal voor. Inworp. Apanapao met een snelle inworp. Tankink probeert de bal met de borst te controleren. Tankink haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stoilov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietrzak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Plutão speelt de bal door. Henderix heeft problemen om de bal te vangen. Gol begaat een overtreding. Gol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 41%, FC Jodłownik 59%.
₣C ҞARŦAGENA - FC Jodłownik 3:0