Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LTS Legionowo FC Chujmiętki
LTS2 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 22.5
good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


11e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Magaña is nu in balbezit. Magaña passt de bal met de wreef. Mamertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamertino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Shinoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shinoda passt de bal in één keer door. Klag met een sublieme pass. Mamertino is nu in balbezit. Mamertino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sopata kopt de bal weg. Magaña rent richting de bal. Magaña passt de bal in één keer door. Mamertino is nu in balbezit. Mamertino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LTS Legionowo - FC Chujmiętki 1:0

24e minuut.
Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Paal!

37e minuut.
Mamertino rent richting de bal. Mamertino passt de bal zonder na te denken. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LTS Legionowo - FC Chujmiętki 2:0

39e minuut.
Magaña passt de bal zonder na te denken. Daar is Mamertino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krukowiecki rent richting de bal. Mamertino onderschept slim de pass. Mamertino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LTS Legionowo - FC Chujmiętki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTS Legionowo 45%, FC Chujmiętki 55%.
LTS Legionowo - FC Chujmiętki 3:0

46e minuut.
Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski geeft een hoge lob. Mamertino kopt de bal weg. Magaña is nu in balbezit. Magaña haalt uit met een fantastische trap. Krochmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski geeft een hoge lob. Krępacz kopt de bal weg. Mamertino heeft problemen om de bal te vangen. Mamertino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Krochmal trapt de bal weg. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye passt de bal in één keer door. Mamertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamertino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Butaeye kopt de bal weg. Mamertino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zątek. Zątek krijgt een gele kaart. Mamertino raakt geblesseerd tijdens het duel. Butaeye wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Magaña rent richting de bal. Magaña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda met een sublieme pass. Mamertino is nu in balbezit. Mamertino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LTS Legionowo - FC Chujmiętki 4:0

74e minuut.
Daar is Zątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magaña is nu in balbezit. Magaña speelt de bal door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft de bal voor. Paal! Krochmal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTS Legionowo 36%, FC Chujmiętki 64%.
LTS Legionowo - FC Chujmiętki 4:0