Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chude Banany Kudowscy Kuracjusze
śmiały banan Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 28.1
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Gardynik kopt de bal weg. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski passt de bal met de wreef. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard haalt uit met een fantastische trap. Capezzera bokst de bal weg. Daar is Kusznir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Habín trapt de bal weg van het doel. Rosada kopt de bal weg. dos Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór passt de bal met de wreef. Ciemny is nu in balbezit. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nygaard is nu in balbezit. Daar is Krasnodębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodębski probeert naar een medespeler te passen. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Topolski met een sublieme pass. Klungelig pakt Nygaard de bal. Nygaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos passt de bal zonder na te denken. Nygaard is nu in balbezit. Nygaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 2:0

35e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard is nu in balbezit. Krasnodębski passt de bal in één keer door. dos Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Niezbędny kopt de bal weg. dos Bastos heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kusznir. dos Bastos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gardynik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 28%, Kudowscy Kuracjusze 72%.
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 2:0

47e minuut.
Rosada rent richting de bal. Kusznir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. dos Bastos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Capezzera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 3:0

48e minuut.
Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny passt de bal met de wreef. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard onderschept slim de pass. Nygaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zarosa is nu in balbezit. Krasnodębski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnodębski met een sublieme pass. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Capezzera trapt de bal weg. Niezbędny kopt de bal weg. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos schiet op doel. Capezzera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Topolski speelt de bal door. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór begaat een overtreding. Dowbór krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Capezzera trapt de bal weg van het doel. Babiarz kopt de bal weg. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 4:0

58e minuut.
Rosada passt de bal met de wreef. Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny passt de bal in één keer door. Nygaard rent richting de bal. Nygaard draait met de bal, schiet en ... Capezzera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. dos Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... Capezzera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zarosa is nu in balbezit. Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada geeft een hoge lob. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... Capezzera bokst de bal weg. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard haalt uit met een fantastische trap. Capezzera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard draait met de bal, schiet en ... Capezzera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rosada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capezzera probeert naar een medespeler te passen. Niezbędny kopt de bal weg. dos Bastos kan de bal niet met de borst controleren. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Topolski geeft een hoge lob. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada probeert naar een medespeler te passen. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 5:0

80e minuut.
Krasnodębski rent richting de bal. Krasnodębski passt de bal zonder na te denken. Nygaard rent richting de bal. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Haralambie onderschept slim de pass. Haralambie geeft de bal voor. dos Bastos kopt de bal weg. Nygaard rent richting de bal. Nygaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Niezbędny met de inworp. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada geeft een lange en hoge pass. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 10%, Kudowscy Kuracjusze 90%.
Chude Banany - Kudowscy Kuracjusze 6:0