Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazur Ełk Odra Wodzisław
big36 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 23.3
very good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Pajulahti met een sublieme pass. Lois heeft problemen om de bal te vangen. Lois probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lois is nu in balbezit. Lois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 1:0

5e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft een hoge lob. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Lois de bal. Lois passt de bal met de wreef. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Véliz passt de bal met de wreef. Pajulahti met een sublieme pass. Laulala heeft problemen om de bal te vangen. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

8e minuut.
Hudysz rent richting de bal. Véliz onderschept slim de pass. Véliz passt de bal in één keer door. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka passt de bal zonder na te denken. Antoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 2:0

13e minuut.
Kaczewski geeft een lange en hoge pass. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois passt de bal met de wreef. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... Antoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Carnegie de bal. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antoniak speelt de bal door. Stirling kopt de bal weg. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Charles trapt de bal weg van het doel. Véliz kopt de bal weg. Krzemionka rent richting de bal. Lois rent richting de bal. Lois haalt uit met een fantastische trap. Antoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Pajulahti speelt de bal door. Klungelig pakt Krzemionka de bal. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 3:0

25e minuut.
Daar is Pajulahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajulahti met een sublieme pass. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka schiet op doel. Antoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 4:0

26e minuut.
Laulala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajulahti met een snelle inworp. Carnegie rent richting de bal. Carnegie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Laulala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajulahti met een snelle inworp. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie haalt uit met een fantastische trap. Antoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski passt de bal in één keer door. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 5:0

36e minuut.
Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois passt de bal in één keer door. Carnegie is nu in balbezit. Carnegie haalt uit met een fantastische trap. Antoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 6:0

38e minuut.
Véliz geeft de bal voor. Pajulahti kan de bal niet met de borst controleren. Pajulahti probeert naar een medespeler te passen. Véliz is nu in balbezit. Véliz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 26%, Odra Wodzisław 74%.
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 6:0

49e minuut.
Parobczy met de inworp. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron met een sublieme pass. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stirling probeert naar een medespeler te passen. Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Véliz passt de bal zonder na te denken. Lois rent richting de bal. Lois schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lois is nu in balbezit. Laulala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lois is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzemionka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 7:0

60e minuut.
Laulala kopt de bal weg. Ślepowron rent richting de bal. Lois rent richting de bal. Lois draait met de bal, schiet en ... Antoniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 8:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina komt het veld opgelopen. Molina met de inworp. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka geeft een lange en hoge pass. Antoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Taffe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Taffe passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Molina speelt de bal door. Daar is Burlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lois is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 9:0

73e minuut.
Carnegie is nu in balbezit. Carnegie geeft een lange en hoge pass. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lois rent richting de bal. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 10:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tysiąc komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal met de wreef. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 11:0

89e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc geeft een hoge lob. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 17%, Odra Wodzisław 83%.
FC Mazur Ełk - Odra Wodzisław 11:0